IN één zin, 100% positief.

Een stap op de weg naar herstel.

Levering snel en compleet

Goede, snelle levering

Prima geregeld!

Website is overzichtelijk. Communicatie over status bestelling is prettig.

Goede kwaliteit, prima verpakt, snelle levering.

's Avonds besteld, 3 dagen later in huis. Perfect. Ik wil wel eens een artikel aan jullie wijden in ons magazine NLMagazine.nl een onderdeel van NLMagazines.com Hoe staat u daar tegenover? Vriendelijke groeten, Jos de Jong

kundig advies en prima zaad

Meermaals heb ik bij de Bolster zaad besteld. Meestal kom ik er zelf wel uit, maar als ik meer zoek naar passende zaden bij de situatie van het moment krijg ik ook fijn advies van de medewerkers. Dat telt door op het land!

Naar mijn mening is het perfect Iets wat goed loopt moet je niet willen veranderen, dat doen ambtenaren en managers al. Dat loopt dan ook vaak in de soep. Gewoon zo doorgaan.

Topkwaliteit!

Altijd kiem en groeikracht verzekerd . Ook de verpakking laat niets te wensen over. Het meeste is op nieuw te verweken. Beter kan volgens mij niet?

Kwaliteit en goede service

Kwaliteitszaden en snel geleverd

Goede zaden, goed verpakt, netjes geleverd.

Ik mis de zeealgenkalk in jullie assortiment

Snelle service!

!!!

Vriendelijk en hulpvaardig

Wilde mijn bestelling tussendoor nog aanpassen. Dat kon nog net. Hulpvaardig en flexibel.

Helder, duidelijk goede service.

B.estelling ging soepel via internet en ik had de zaden vrij snel in huis

Goede ervaring.

De bestellingen zijn altijd correct en snel geleverd.

Zoals altijd weer goed verzorgd

Zoals elke keer als ik bij de Bolster bestel is alles weer keurig ingepakt. En als het even kan gaat het in een brievenbuspakketje. De zaden zijn ook altijd van uitmuntende kwaliteit.

Duidelijke site,snelle levering,stevig vepakt

Snelle bezorging duidelijke site

Makkelijk uit te zoeken als je geen verstand hebt .... snelle levering en mooie producten..niet duur

Alles keurig verzorgd

Voor het eerst besteld ,ik heb het al aan twee vriendinnen door gegeven ,je wordt er echt blij van!

geweldig assortiment en prima kwaliteit

Belangrijk voor mij is dat producten biologische zijn, en dat levert De Bolster.

Goeiezaden, optijd geleverd

Ik ben tevreden met de door mij bestelde zaden. Ze waren op tijd en ze doen het allemaal goed, de eerste plantjes komen eraan.

Biologische zaden, snelle levering

Bestellen was snel gebeurd. Aantal verschillende zaden gekocht. Had ze snel binnen. Volgende keer weer paar andere zaden uitzoeken

Duidelijke en overzichtelijke website en de levering is vlot.

Duidelijke info op de site, bestellen en betalen ging prima, snelle bezorging

Afgezien dat ik wel heel veel mailtjes kreeg als bevestiging van de bestelling, betaling en levering (had van mij wel minder gemogen): prima. Als brievenbuspost verpakt, mooi.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe