Precies wat je verwacht en koopt. Fijne ervaring. Ze zijn gezaaid, ik zie uit naar de oogst :)

Uitstekend!

Ik heb al diverse keren zaden besteld bij De Bolster en ben zeer tevreden over de kwaliteit van de zaden en planten die er uit komen. Altijd snel bezorgd en netjes verpakt!

Snel en goede kwaliteit

Snelle verzending en kwaliteit is als vanouds

Uitstekend product

Goede ervaringen

Was snelle service. Goeie verpakking. Misschien leuk om te onderzoeken of de zakjes ook als kaartjes in de tuin kunnen worden gebruikt als markeerding.

gewoon goed

prettige webshop, snel geleverd

Alles prima. Duidelijke website.

Vlot

Goede en snelle bezorging. Netjes verpakt en precies wat ik besteld had.

Prima en goed geregeld

Zodanig verpakt dat t brievenbuspost was

Fijne service!

Er staat veel informatie op de website van de Bolster en bestelling ging makkelijk! Fijne communicatie over de status en bezorging van de bestelling, en de zaden waren snel binnen en efficiënt verpakt. Gelukkig geen onnodig verpakkingsmateriaal. De eerste zaden beginnen inmiddels al te ontkiemen!

geweldig

Is nu de tweede keer dat ik hier bestel en ik ga nu nergens meer zaad bestellen alleen hier.

prima zaden en keurige snelle verzending. Dank je wel

Prima zaden en keurige snelle verzending. Ik bestel bijna elk jaar wel iets. Dank je wel

Kwaliteit en keuze

Hoge kwaliteit zaden, ruime keuze en snelle levering! Ik ben al jaren vaste klant.

Prima website en accurate bezorging

Keurig ingepakt en bezorgd

Snelle en correcte levering.

De zaden van de zonnehoedjes had ik al eens eerder besteld. Krachtige planten zijn dat geworden die ieder jaar mooie bloemen geven. Snelle levering!

In feite is alles prima, van informatie tot en met levering

De webshop staat vol informatie, ik kijk er vaak ook later weer naar voor informatie over bijvoorbeeld de 'plantafstand', of zaaitijd, of 'hoe zat het ook alweer?'. De verpakking is de laatste keren prettiger, omdat het nu door de brievenbus kan en er minder 'restmateriaal' is, ook al was het afbreekbaar. Bovendien is de levering in het algemeen sneller dan aangegeven, wat ook fijn is. Kortom alleen maar lof. En dan vergeet ik misschien wel het belangrijkst: biologisch en dus gezonder.

Mooi produkt

goed produkt kwaliteit kwantiteit en prijs plus goede verhouding en snelle levering goed voor de bijen

Helemaal Top!

Biologische zaden; enorm aanbod; en ik heb de zaden aangekregen met de snelheid van het licht. Beter kan het echt niet.

Goede kwaliteit biologisch zaaigoed

Al jaren koop ik de biologische zaden van De Bolster. Goede kwaliteit, zaad kiemt goed en de oogst is rijk. Ook dit jaar bloemen, kruiden en groenten besteld. De levering is betrouwbaar, op tijd en goed verpakt. Ik beveel De Bolster aan.

Snelle service en mooie producten!

Super goed zaad, komt altijd goed op, shoppen is makkelijk en aan de prijs.

We kopen eigenlijk alle zaden voor de moestuin bij jullie. Heel tevreden. De wesite is goed. Levertijd mag soms zelfs iets langer duren. We kopen regelmatig, wat wellicht beloond zou mogen worden met een korting oid. Of topic: jullie bieden mengsels voor biodiversiteit met exotische bloemen. Het zou beter zijn om inheemse zaden aan te bieden.

Positief

De zaden werden snel geleverd, een zakje peultjes teveel (boffen voor mijn buurvrouw) Dank je wel. De zaadjes van de suikermais vond ik heel erg beschadigd (gaan halve of gebroken mais korrels wel bloeien?) De kleine zonnebloemen hadden veel verschillende zaden ik had verwacht dat het 1 soort zou zijn, maar we gaan het zien. Verder nog geen opmerkingen.

Goede service en prima producten

Duidelijke website, goede service, snelle levering en prima resultaat. De verpakking is iets te goed waardoor je die zonder schaar of mes niet snel open krijgt, maar dat beschermt het zaaigoed dan wel weer prima.

Aanrader

Voor mij hét adres voor biologische zaden.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe