Zaden na bestelling snel geleverd

Snelle levering, goed verpakt!

Geen verdere op- of aanmerkingen

Geweldig mensen denken mee altijd goed verpakt

Voldoende tot goed

Voldoende tot goed.

Nog weinig ervaring

Dit jaar voor het eerst biologische zaden gekocht. Toekomst zal uitwijzen of het product bevalt. Ik heb de catalogus zowel met de bestelling ontvangen als los met de post. Ik zal hem met plezier aan een andere moestuinder geven. Graag wil de catalogus volgend jaar weer ontvangen

Goede producten en snelle levering - top!

Sinds drie jaar koop ik regelmatig zaden bij de Bolster. De zaden geven mooie, biologische planten/groente. Erg benieuwd naar de opbrengst van dit jaar!

Good service

Easy website to navigate, quick to deliver, and my seeds have already started to sprout!

Snel goed verpakt geleverd

Prima, prettig bedrijf; veel keuze uit biologische zaden

geweldig goede zaden

het zijn geweldig goede zaden, mooi verpakt en nog in 2025 te gebruiken

Correcte afhandeling bij koop, communicatie op orde en netjes verpakt. Geen overbodig verpakmateriaa

Snelle levering, ruim assortiment biologische zaden

De zaaikalender op de website geeft ook een mooi overzicht per maand

Niets op aan te merken

Goede communicatie, goede levering, snelle levering

Snel en goed

Fantastisch dat alles zo snel geleverd wordt.

Zaaigoed in de lettelijke zin van het woord!!

De Bolster heeft een ruim assortiment van kwalitatief goede zaden. Praktisch alles komt op van het zaaigoed. Dat het biologische zaden zijn is natuurlijk helemaal fijn. De levering is supersnel en milieu vriendelijk verpakt. Verder zien de zakjes er fris en aantrekkelijk uit.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

Er staat dat mijn bestelling bezorgd is, maar ik heb het nooit ontvangen!

Prettige afhandeling van de bestelling.

Snel geleverd, redelijk geprijsde zaden, verpakking helemaal goed: geen plastic zelfs niet de plakband! Kom terug.

Prima geregeld

Groot assortiment voor een goede prijs en snel geleverd.

Goed zaad en vlotte levering

Er wordt altijd snel gereageerd als ik zaden bestel. Binnen no time in huis .

Gewoon goed

Aaandacht voor natuur en milieu

de levering was snel de verpakking ziet er goed uit. soms, maar dat gebeurt niet vaak, zou het handig zijn om snel even naar uw zaak te rijden om daar dan het artikel op te halen op dezelfde dag. maar das maar zelden.

Fijn dat er nog biologische zaden te koop zijn. Goed voor de bijen enz. Ik las gisteren nog eens dat de bijenstand achteruit gaat, omdat de tuinen vol staan met planten die met gif behandeld zijn. Pakje snel geleverd.

prachtige kwaliteit

verzorgd!!!

Tevreden over het hele proces, van webshop tot en met bezorging. Gebruiksvriendelijk webshop Pakketje goed te volgen Geen onnodige verpakkings of reclamemateriaal. Fijn dat het een brievenbus pakketje is.

Alles wat ik bestel is van super kwaliteit. En een ruime sortering. Snelle levering.

Mooie selectie zaden en goede services

Helemaal goed!

Oude Oenerweg 13