Al jaren tevreden

Snelle levering, goede zaden, duidelijk wat je krijgt, goed verpakt zonder plastic of in n te grote doos.

Super snelle levering van fijne zaden, goede service.

Ondanks dat ik zelf een typfout had gemaakt in mijn huisnummer en mijn pakket met zaden al onderweg was, zorgde de medewerkster van Bolster ervoor dat er goed gecommuniceerd werd met de pakketdienst DOD. Mijn pakket met bloemenzaden werd op een afhaslpunt bezorgd. Super!

duidelijk -kwaliteit- snel genoeg.

goede zaden, prima verpakt en zonder nachtwerk ingepakt en verstuurd.

Helemaal prima qua informatie, bezorging duurde helaas wat langer

Een hele mooie website, goede informatie. Ik kon goed volgen waar de producten zijn blijven steken. In het sorteercentrum. Dat duurde helaas meerdere dagen. Vervolgens weer correcte informatie wat de aflevering betreft.

Integer, goede info

Goed ervaringen: snelle levering, goede afhandeling, goede service. Bij (zeldzame) problemen prettige afhandeling.

Duurzaam

Zowel het product als de verpakking

Snelle levering en goed verpakt.

Goed materiaal, goed verpakt

Mooie producten, alles zoals beloofd

Ook telefonisch goed bereikbaar voor instructies.

Snelle levering en netjes verpakt!

Snel geleverd en netjes verpakt. Staat duidelijk op wanneer je ze kan zaaien. De uitkomst weet ik alleen nog niet want ben net begonnen.

Snelle levering, milieu bewust verpakt.

Mooie gids met zeer uitgebreide keuze aan zaden ontvangen. De bestelling van de zaden werd snel geleverd.

Overzichtelijke site en snel in huis…

Biologische zaden in een verantwoorde verpakking, kwaliteit altijd prima, mooie en lekkere oogsten Regelmatig informatie per mail om je het moestuin seizoen bij te staan, top

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Snel, correct, betaalbaar en vooral verantwoord goed.

Ruime keuze, en als je iets geeft om de natuur is dit de beste optie!

Alles in mijn grote moestuin komt van zaden van de Bolster. Zaden zijn kiemkrachtig!

Alles in mijn grote moestuin komt van zaden van de Bolster. Zaden zijn kiemkrachtig en groeien uit tot sterke planten. De mailing van de Bolster is zeer informatief en up to date. De bestellingen worden snel en goed verzonden in passende afbreekbare verpakkingsmaterialen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Zekerheid over afkomst en kwaliteit

Ben altijd tevreden over de kwaliteit van het zaad. Ook mooi dat er veel te kiezen valt.

Vlot en keurig

De zaden en de verpakking zijn prima , de bezorging vlot en netjes afgeleverd

Kreeg geleverd wat ik had besteld. En werd op de hoogte gehouden, dus prima dienstverlening. Fijn dat jullie bio producten verkopen.

Snel geleverd in mooie zakjes met kwaliteits zaden

Top keuze. Top afhandeling

Top keuze! Top afhandeling!

Snelle levering.

Zie boven.

Jarenlange ervaring

Heel tevreden, alleen wordt het aantal zaden per zakje wel kleiner.

Duidelijke, inzichtelijke informatie, goede website en vlotte levering in plasticvrije verpakking.

Snelle en goede verzending

M.i. kan een zakje zaad ook gewoon in een enveloppe verzonden worden ipv in een ruime kartonnen verpakking.

Alles ging uitstekend

Bestellen ging makelijk, levering was snel en website is erg overzichtelijk en ze hebben ook veel producten voor een goede prijs.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe