Snel, betrouwbaar, kwaliteit

Snel, betrouwbaar, kwaliteit

Prachtig biologisch zaad en een zeer vlotte levering

Prachtig biologisch zaad, zeer ruime keuze en een zeer vlotte levering

Ruim aanbod, goede prijs/kwaliteit en goede service

Erg tevreden over het aanbod en prijs/kwaliteit. Klantgerichtheid is ook erg goed

Prima verpakking, kan hergebruikt worden en past in brievenbus

de biologische zaden moeten nog in de grond, dus over paar maanden kan ik iets vertellen

Veel keuze, snelle leverinh

Mooie keuze van biologische zaden. Voelt goed om het bij De Bolster te bestellen. Ook snelle levering!

Mooi verpakt, snel verzonden en goede informatie over de zaden.

Elk jaar goed

Ik kan pas echt oordelen als als de zaden opkomen. De bezorging was oke

Mooie producten

Fijn dat het bio is en uitgebreid assortiment. Of het ook een goede oogst oplevert weet ik nog niet maar dat hangt van veel meer af natuurlijk.

Keurige uitvoering van de bestelling

zie bovenstaande, niets meer aan toe te voegen.

Alles netjes verzorgd zoals alrijd

Dag, heb eigenlijk geen enkele aanmerking. Communicatie en levering is helder en goed verzorgd. Ga zo door, zou ik zeggen.

Prachtige zaden en een uitstekende service

Binnen enkele dagen de bestelling netjes aan huis geleverd en zoals altijd prachtige kwaliteit zaden

Zaden heel snel, in biologisch afbreekbare verpakking

Zie boven

Snelle levering, uitstekend zaadgoed

Fijne en makkelijke website, zaadgoed wordt netjes geleverd in milieuvriendelijke verpakking. Zaadgoed is uitstekend.

altijd snelle levering

goede zaden en zeker een goede opbrengst.

Heel fijn geholpen en snel!!

Na telefonisch contact daarna supersnel geregeld en geholpen, heel blij mee;)

Makkelijk te bestellen en snel bezorgd.

Goede website, veel keus, de beste in biologisch.

Goede snelle service

Als ik wat bestel heb ik het snel in huis. Vragen worden snel opgepakt.

Bezorging prima.

Keurige webwinkel. Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de zaden nog in het zakje zitten, dus over die kwaliteit kan ik niks zeggen

Niks op aan te merken

Mijn bestelling is altijd op tijd en klopt ook altijd

Goede overzichtelijke site, mooie zaden

Snel en perfect verpakt geleverd.

Snelle levering, mooi assortiment

Vlotte service

Groot assortimemt en goede info over de producten

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe