Gewoon goed

Uitzoeken en keuze maken bestellen en uiterst snel en keurige levering.

een snelle levering

nadat mijn bestelling niet was geleverd , door Bolster opnieuw mijn bestelling nogmaals naar mijn verzonden.

Quick service and appropriately packaged

Seeds arrived bundled inside package with rubber bands. Shipping was notified. Quick turn around time

Makkelijk te bestellen en snel geleverde biologische zaden, fijn dat de verpakking composteerbaar is

Goede zaden, snelle levering

Bestel al jaren, goede zaden. Vorig jaar een keer een paar zakjes die ik vergeten was te bestellen bij een ander gehaald, biologisch, kwam haast niets van op.

alles top in orde

makkelijk winkelen, met goede informatie

De allerbeste

Jullie zijn de allerbeste Ik bestel al pasr jaar bij jullie en producten zijn uitstekend goed (tenminste, bij ons groeit alles supergoed, terwijl ik nog echt een beginner ben met tuinieren )

Prima, uitgezonderd de verpakking

Wat kan ik slim doen met de verpakkingsrestanten, zonder deze bij het afval te doen?

Veel keuze en snelle afhandeling

Vergeleken met andere bedrijven heeft de Bolster een heel ruim aanbod in biologische zaden. Bij de zaden ook mooie beschrijvingen. Wat zijn het planten en waar moet je rekening mee houden. Na bestelling was het pakketje binnen een paar dagen bezorgd.

Dit is mijn eerste jaar als moestuinbezitter dus het is voor mij allemaal nog wat nieuw, maar zowel de leverantie als de brochure maakten mij erg enthousiast.

Goede biologische zaden, snelle levering in de brievenbus

Veel keus op de website en alles biologisch, wat ik erg belangrijk vind. En ze hebben een deel zaadvaste zaden, ook erg fijn.

mijn bestelling kwam sneller dan verwacht, alles netjes ingepakt.

Netjes verpakt, geen overbodig verpakkingsmateriaal en snel. Nu snel alles zaaien!

Zowel service als kwaliteit uitstekend

Van website tot verpakking alles netjes geregeld

Over alles is nagedacht en dat geeft een goed gevoel. Mooi website, snelle duidelijke afhandeling en de verpakking is netjes verzorgd en natuurlijk geweldig met dat afbreekbare opvulsel.

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Ik vind het heel fijn dat alles biologisch is.

Helemaal goed

Makkelijk besteld, goede uitleg op de site, snel bezorgd en goed verpakt

Goed gestroomlijnde webwinkel

Goed gestroomlijnde webwinkel, dwz van het overzichtelijke begin tot het thuisbezorgde pakketje, een prima bedrijf met een mooie missie...

Makkelijk te bestellen en keurig bezorgd.

Goede verpakking. Niet te grote dozen. Zaden werkten vorig jaar erg goed!

Vlot en correcte afhandeling van de bestelling

Een directe bevestiging van de bestelling is prettig en direct de factuur van de betaling die gedaan is werkt correct. Het zaad is goed verpakt en de informatie van de nieuwsbrief is informatief en fijn leesbaar geschreven. Als er nieuwe producten in het sortiment worden opgenomen is het goed om dat direct aandacht te geven met fotomateriaal en gebruikswaarde.

alles gewoon helemaal prima

makkelijk bestellen, bezorging snel en goed verpakt. kortom helemaal top.

Fijne website met goede infomatie

Prettige webwinkel, goed informatie, heldere foto's en beschrijvingen. En uiteraard beste zaden ever!!

Snelle service en de volgende dag in de brievenbus!

Makkelijk te bestellen in webshop en de volgende dag in een “brievenbus” pakketje op de mat! Zaaien maar.

Gewoon goed

prima service, uitstekende zaden

Bestelde zaden waren binnen een dag in huis. Goed zaad bij de Bolster,

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe