Goed zaad, vlotte levering, duidelijke voorlichting.

Zie boven

Niet bereikbaar bij problemen

Ik heb de zaden niet ontvangen. En als ik contact zoek lukt dat niet ivm geen bereikbaarheid.

Uitstekend bedrijf

Snelle verzending, alles netjes milieuvriendelijk verpakt in een brievenbus pakket.

Blij en snel en biologisch!

Bestellen via de Bolster site ging makkelijk. Wat ik nodig had was goed te vinden en mijn bestelling werd snel en goed verpakt geleverd. Ik ben starter en wilde 100% biologische zaden. Zo kwam ik ook bij Bolster terecht en heb een startpakket besteld. Zeer handig is het meegeleverde boekje met tips. Nu nog kijken hoe de biologische zaden het gaan doen. Ik ben er blij mee!!!

Wil je goede producten, dan is Bolster je leverancier

Wat ik ook bestel, het wordt keurig geleverd. En het werkt. Wat wel een ‘dingetje’ is is dat je voor een minimumbedrag moet bestellen. En de bestelkosten. Beiden begrijp ik. Maar als je geen grote moestuin hebt, en verschillende producten wilt kweken, dan doe je lang met zo’n zakje, dus dan heb je niet veel tegelijk nodig. Alleen aanvulling of vervanging voor als een zakje leeg blijkt. Het leuke is dan wel dat je dan ook bloemenzaadjes bijbestelt uit nood. Waarmee je dan toch een gezellige rand om de tuin kunt maken met zaden die ‘zuiver’ zijn. Voor de noodzakelijke bijen waarbij je zeker weet dat het ze niet kwaad doet.

Snelle reactie en levering. Inhoud verpakking goed verzorgd. overzichtelijke website.

Duidelijk en betrouwbaar

Al meerdere keren bestellingen gedaan en het komt altijd op tijd en zoals verwacht. Steeds nieuwe producten met duidelijke uitleg.

Prachtige zaden en een klantvriendelijke website

Ik was heel blij met hoe het postpakket is bezorgd. Mooi verpakt en een persoonlijke touch

Prima service en producten.

Het bestellen was makkelijk. Fijn dat er een groot assortiment aan biologische zaden is waaruit ik kon kiezen. Wordt de natuur in onze tuin weer een stukje mooier van.

De zaden kwamen, compact verpakt, al na een paar dagen door de brievenbus. Blij mee!

Meerdere bestellingen perfect gegaan, top!

Dank voor de mooie zaden

Prima! Gewoon netjes.

Topkwaliteit

Kwaliteit producten en snel en goed verpakt geleverd.

Dik tevreden over het hele proces met een uitstekend aanbod en info van het produkt zaden e

Zie bovenstaande

prima service en goede beschrijvingen van de zaden in de nieuwsbrieven

Prima ervaring met bestellen en ontvangen van de zaden. 1 vraag: horen de zakjes van de zaden bij het oud papier of plastic ? Ze voelen wat plastic achtig aan

Heel tevreden

Gemakkelijk te bestellen; vlotte levering in brievenbuspakket Mooie biologische zaden Duidelijke omschrijving over soort en gebruik Hele handige zadencatalogus die ik al een paar jaar gebruik

Top website en snelle bezorging en duurzaam verpakt

Ik vind de extra informatie op de site over zaaien en kweken veel toevoegen

Aan te bevelen!

Mijn bestelling van een aantal zakjes zaden is zeer snel en effectief behandeld. Toegezonden in enveloppe, dus paste perfect in de brievenbus. Met dank en tot de volgende bestelling, Margriet.

betrouwbaar, snelle levering en goede kiemkracht

Vooral blij ook met de duurzame groene vulling vd besteldoos. Het kan zo de composthoop in.

Goed product Snelle levering

Altijd top kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Mooie producten, vlotte levering

Veel keus, snelle verzending

Kon bijna alles van mijn lijstje krijgen en het was er heel snel.

Snelle en correcte levering.

Met zaaien wacht ik tot 6 weken voor IJsheiligen, dus nog geen ervaring. Kiemgroetenpakket leuk als cadeau. Wat een origineel verpakkingsmateriaal: opvulnoppen van zetmeel!

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe