Prettig en vlot

Fijne website, mooi assortiment en vlotte levering. Enige wat ik nog niet door heb is de hersluitbare verpakking van de zaden. Dit kan nog beter of verbetering uitleg. Maar een knijper werkt ook.

Betrouwbare partij, de Bolser!

Goed en vlot, bewust verpakt, zijn wel hoge prijzen voor biologisch zaad

Geweldig bedrijf

Als starter op een volkstuin en een cursus ecologisch tuinieren bij de Volkshogeschool Alkmaar is meer en meer duidelijk geworden dat ecologisch/ biologisch de enig juiste keuze is om gezond te eten en Bolster levert hiervoor de zaden.

Informatieve website, vlotte levering

Voor uitzoeken van de zaden is de toelichting op de website heel prettig. De algemene tips per seizoen e.d. zijn trouwens ook nuttig en interessant. Alles werkt verder prima en vlot, en mijn ervaringen met zaden van De Bolster zijn uitstekend.

Het zaad is top, DPD niet.

zie hierboven

Voldoende keus, goede zaden en snelle levering.

Geen poespas. Gewoon goede zaden, passende verpakking, snelle levering.

Snelle bezorging

Goede zaden en biologisch! Heel fijn voor in mijn tuin waarin ik biologisch werk om zo bij te dragen aan een schonere wereld.

Overzichtelijke site en snelle correcte bezorging

Bio zaden uitgezocht op een overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en prima verpakt ontvangen

geen klachten

heel blij met deze biologische zaadhandel

Prima zaden.

De zaden ontkiemen zonder uitzondering allemaal. Ook het gegeven dat er geen bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt is voor mij belangrijk.

Helemaal OK en tevreden

Bedankt!

Super kwaliteit. Snel geleverd.

Gemakkelijk te bestellen. Voldoende keuze en mooie resultaten.

Prima producten en snelle service

De Bolster is een betrouwbare partner voor biologisch gekweekte zaden en met een ruim assortiment.

Je doen het al fantastisch

Jullie zijn betrokken en doen wat jullie hart ingeeft. Prima. Dank jullie wel.

Snelle levering, bijna alles was op voorraad wat ik wilde bestellen. Duidelijke uitleg over zaaien en oogsten op zakjes en website

snel en overzichtelijk

fijn om een online winkel te vinden met alleen biologische zaden. Helder en duidelijke website met goede zoekfunctie

Goed verpakt en op tijd bezorgd.

Wat de verpakking betreft: ik dacht eerst dat de bolletjes van plastic materiaal waren. Pas later las ik het kaartje dat dat niet zo was.

Snelle bezorging

Zaden voor komend moestuinjaar besteld. Keurig verzonden en vlot bezorgd. Hoe de zaden zullen ontkiemen moet nog blijken. In ieder geval is alles bio.

Elk jaar uitstekende zaden en opbrengst

Snel geleverd - keurig verpakt en mooie opbrengst elk jaar

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Goed verzorgd bestelling

Votte levering, goed verpakt.

Bestelling in brievenbus, nu het eindresultaat nog!

Vraag daar in augustus nog 's naar: een groentezaadje in en mooi zakje zegt niet veel.

Als ik bij Bolster bestel, weet ik dat ik kan vertrouwen op gezonde, sterke zaden.

Ik heb nu al een aantal keren bij jullie besteld en ben erg blij met de service, jullie site met genoeg informatie en de zaden die allemaal uitkomen en ook nog biologisch zijn! Wat ik nog handig zou vinden is als de zaden verpakt zouden worden in zakjes met minder inkt erop, zodat ik er makkelijker nog notities op zou kunnen maken. Ook zijn de zakjes daardoor sneller afbreekbaar.

Snelle levering en goede kwaliteit zaden

Blij met het grote assortiment biologische zaden. Ook een fijne beschrijving en tips op de website.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe