Prima zaden, snelle levering

Goede en biologische zaden, genoeg keuze, makkelijk bestellen en snel geleverd.

Prima in orde

Prima verzorgd en snel bezorgd.

Fijne biologische zaden die meestal allemaal uitkomen

Met veel plezier bestel ik altijd de biologische zaden bij jullie. Goede verpakking, goede services en snelle bezorging.

Fijne website. Goede producten. Snelle levering.

perfect

Interessante website: goede informatie voor een beginner! Biologische producten, die mooi en goed verpakt zijn en er uitspringen qua vormgeving. Allemaal heel duidelijk!

Breedte uitleg en informatie over zaden en snelle levering

Breedte uitleg en informatie over zaden en snelle levering.

Ik zaai bij voorkeur met zaden van De Bolster

Het geef veel voldoening dat zaden van De Bolster gezonde planten voor mens en bij opleveren.

Veel zaadjes voor een goede prijs.

Mijn ervaring bij Bolster is dat je veel zaadjes voor een goede prijs krijgt. Ook vind ik het natuurlijk fijn dat alles biologisch is en dat je veel informatie kunt vinden over de soort dat je koopt op de site. Ik ben erg tevreden over Bolster.

Vlotte winkel mét tuinadvies

Makkelijk te bestellen online, snelle levering. De informatie over welke zaden / planten voor de klant wel of niet handig zijn, kan De Bolster goed overzichtelijk maken. De zaden zijn van geweldige kwaliteit, álles "komt op."

Mooie geschenkdoos en persoonlijke afhandeling.

Op verzoek stuurt De Bolster een pakket op het gewenste moment. Heel attent, ook de terugkoppeling erover. Prima geregeld.

PRIMA

NIETS AAN TOE TE VOEGEN

Keurig afgewerkte bestelling.

Prima verpakking.

Kwaliteit en goede service

Duidelijke info op de website en snelle levering!

top

snelle levering, goede kwaliteit

Goede ervaring

Overzichtelijk website. Bestelling snel geleverd.zou zeker aanbevelen

Supersnel geleverd

Wederom supersnel geleverd en het zijn topproducten. Bedankt!

De zaden zijn goed en mooi verpakt

Goede zaden die snel geleverd worden. Het is ook fijn dat je op de website, in 1 oogopslag kan zien wanneer je nog kan zaaien en of oosten.

de zaden komen snel op, dat geeft extra plezier met de teelt. en daarna ze gebruiken in de gerechten. de smaak is voortreffelijk.

Snel geleverd en goede kwaliteit, zaden komen altijd goed op

Biologische zaden van goede kwaliteit, goede service

Ruime keus uit biologische zaden. Zaden kiemen goed en verzending gaat snel en duurzaam verpakt

Verpakking super, en zaden zijn tot 2025 houdbaar. Heel fijn

Redelijk

Aanbod is super. Gids is super Reuzebladspinazie matig En we hadden gekke leveringsvertraging. Ik heb een coöperatie dus is mijn planning belangrijk.

hoe de zaden uitkomen weet ik nog niet

Snelle en accurate levering

Uitstekende website, makkelijk te bestellen, vlotte levering in brievenbuspakketje. Fijn om zo gemakkelijk aan biologische zaden te kunnen komen!

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe