Mooie producten snel geleverd

Keurig verpakt met biologisch afbreekbaar materiaal. Ben benieuwd naar het resultaat straks!

Zeer compleet biologisch assortiment

Goede producten, snel en zonder problemen bezorgd.

De bestelling is snel en zonder problemen geleverd (bloemenzaden). Of ze goed opkomen moet nog gaan blijken, maar afgaande op eerdere ervaringen met zaden van de Bolster verwacht dat het ook nu prima zal gaan.

Goede voorlichting.

Steek veel kennis op. Bezorging ook puik.

Goed snel duidelijk en fijn bedrijf

Snel bestellen , duidelijke richtlijnen te volgen , makkelijk en snel ontvangen.

gewoon goed

Dus zeer tevreden over bestelling, behandeling, verzending, betaling door De Bolster. Ik zou soms meer bijzondere groenten kunnen bestellen en/ of bloemzaden van 1 bepaalde kleur/ soor (geen mengsel van 1 soort), maar ik begrijp dat dit moeilijk is en misschien binnen het bedrijf te veel risico. Verder info op de pakjes/ website hoe zaden kiemen (lichtkiemer of niet, vochtig of niet, grondsoort etc. ) Dan zouden jullie wat mij betreft 5 sterren krijgen.

snelle levering, goede zaden

uitstekende zaden en betrouwbare communicatie en levering

ondanks vertraagde levering9oorzaak bij vervoerder) alles goed ontvangen

Vlotte levering

Als we bestellen is het er altijd binnen een paar dagen, dat is erg fijn. Netjes verpakt, gewoon, voldoet helemaal aan de verwachtingen. De assortiment mag wel wat spannender worden, maar ja, velen gaan niet voor de curieuze gewassen.

Geen enkele aanmerking

De zaden zijn echt top! Meerdere keren besteld. Alleen is de service iets minder. Iets toegevoegd aan mijn bestelling en gevraagd of ik dan 1 keer verzendkosten kan betalen. Dat was het geval, alleen geen reactie. Ook niet na een mailtje.

Levering is vlot verlopen. Over de kiemkracht van de zaden kan ik nog niets zeggen, het is nog te vroeg in het seizoens om te zaaien. Ik kijk uit naar het oogst seizoen

Top !!

Mooi assortiment biologische zaden, met zorg verpakt en snel verzonden.

Versturen met DPD geeft problemen op mijn adres

DPD lijkt een systeem met GPS-coördinaten te gebruiken waar mijn adres niet goed in staat. Dat is lastig voor mij en voor jullie. DPD lijkt er geen last van te hebben. De Bolster heeft mij goed geholpen in deze en ik heb al een nieuw pakket ontvangen. Dat is fantastisch. Wel jammer dat jullie met zo'n slecht bedrijf zaken blijven doen. Hartelijke groet, Frans Penders

Complete informatie, snelle levering

Ik heb inmiddels een aantal keer zaden besteld bij De Bolster voor mijn bescheiden achtertuin. De informatie op de website is vrij uitgebreid en heel helder: fijn voor minder ervaren tuiniers zoals ik. De zaden worden snel geleverd in een kleine doos met wat piepschuim erbij om ze te beschermen. Eerst vond ik dat vreemd, tot ik op het begeleidende briefje zag dat het biologisch afbreekbaar schuim is: wél duurzaam en milieuvriendelijk, prima dus! De rijspeulen en het bonenkruid hebben het vorig jaar goed gedaan, dit jaar ga ik aan de slag met onder andere radijs, zomerwortelen en viooltjes. Heel benieuwd wat dit seizoen gaat brengen!

prima !, snel, vakkundig, netjes verpakt!

staat hierboven

UITMUNTEND !!

Al een aantal jaar maak ik gebruik van de zaden van de Bolster. Uitmuntende kwaliteit. Iedere keer staat mijn groentekas vol mooie groenten dank zij de uiterst goede kwaliteit van de Bolster. Ook na een telefoontje over hoe ik het beste mijn witlofzaden kon zaaien etc. was goed over nagedacht ! Dank jullie wel.

Goede producten, goede prijs!

Heel prettig.

Prima produkten

Produkten werden keurig op tijd bezorgd.

Super service, snelle levering nette bezorging. Alleen jammer dat sommige producten niet leverbaar waren.

Prima en snelle levering

Web site is overzichtelijk en duidelijke product beschrijving.

naar wens.

Tevreden klant

Bestelling compleet en op juiste tijd afgeleverd. Ben benieuwd wat het resultaat is deze zomer

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe