Zoals het hoort gewoon goed

Makkelijk, ruime sortering. Snel en probleemloos.

Helemaal goed!

Duidelijke website, snelle levering, netjes verpakt met oog voor detail en nagedacht over zo afval vriendelijk verpakken. Fijn!!

Mooi magazine, goede service en snelle levering

Positief

fijne verzameling van mooi zaadgoed!

ik maak elk jaar best een grote bestelling maar dit gaat heel gemakkelijk. zeker met de papieren catalogus ernaast die ik elk jaar opgestuurd krijg.

geweldig, al jaren vaste klant.

Ik bestel al jaren de Bolster zaden en ik geniet van de opbrengst in mijn groentetuin. Fijn ook elk jaar de gids, met nieuwe ontwikkelde zaden en tips.

Betrouwbaar

Snelle levering, goed verpakt. Op de zakjes met zaden foto's en goede info over zaaidatum etc..

Prima zaden. Levering volgens opgave bij bestelling

Snelle levering , prima zaden en makkelijke site.

Samenwerken met andere bio zaadteelt bedrijven om sortiment te vergroten zou welkom zijn. Goede rassen moet breed beschikbaar zijn .

Mooie producten snelle levering

Fijne service, mooie producten en snelle levering. Heel tevreden hier.

Mooie verpakking, goede service. Heel fijn dat jullie nadenken over de inhoud van zo'n paket(ten). Nu weet ik zeker dat ik de bloementuin krijg die ik wil.

Snelle levering en goede ontkieming

Goede zaden snelle levering

Al jaren goede ervaring met bolster. Dat in 1 zakje geen zaden zitten is jammer, hoop dat nog te kunnen regelen. Maar dat mag de pret niet drukken

Geen problemen ervaren

Snelle levering, keurig verpakt.

De bestelling werd snel en keurig verpakt geleverd.

Uitstekende dienstverlening

Goede website met duidelijke uitleg en tips. Snelle levering.

Goede overzichtelijke website en snelle bezorging

Overzichtelijke website. Gemakkelijk kunnen vinden wat ik zocht. Snelle bezorging.

Enorme keuze

Zeer tevreden over deze winkel. Ruime keuze en prima service. Vlot geleverd in een goede verpakking. Kan niet wachten tot het seizoen begint!

Gewoon goed.

Overal gaat wel eens wat mis, maar bij de Bolster werd het goed en vriendelijk hersteld.

Gewoon heel goed; zowel kwaliteit als levering

Ik bestel nu al aardig wat jaren bij De Bolster. Op het gebied van biologische zaden heeft de bolter nou eenmaal een kwaliteit wat ze jaarlijks weer waarmaken; goede zaden en ook niet onbelangrijk; altijd snelle levering.

Zeer ruim aanbod en info, goede service

Super dat bij alle soorten zo'n uitgebreid stuk staat over zaaien, bewerken en oogsten stast

Fijne webwinkels boel met breed assortiment.

Niet goedkoop, maar wel een breed assortiment can prachtige Feel GOOD zaden. Snelle levering!

Geweldige mobiele website

Ik was aan het zoeken naar een nieuwe zadenleverancier omdat de vorige er vorig jaar een potje van had gemaakt. Ik kende De Bolster als een merk van goede zaden, maar wist niet dat ze ook rechtstreeks verkochten. Ik was blij verrast door de mobiele website; ontzettend handig en duidelijk opgezet, je vindt heel makkelijk en snel wat je nodig hebt en het bestelproces is onwijs soepel. Ook na bestellen was alles prima geregeld; binnen een paar dagen hadden we via de brievenbus alles in huis voor het nieuwe moestuinseizoen.

Geweldige winkel !

Simpelweg Top