Top product

Snelle levering , zaden zijn top

Duidelijke website en genoeg keus

Tevreden klant

Tevreden met de biologische GMO vrije zaden en hopelijk blijft dit ook zo want er komen(zijn)grote veranderingen aan en niet ten goede voor deze industrie.

zeer snel en goed zaad

het tomatenzaad vindt ik wel heel duur; slcht 6-8 zaadjes.

Overzichtelijke website

Ruime keuze en een overzichtelijke website. De zaden worden snel verstuurd.

Snel verzonden, goede kwaliteit

Elke keer een goede ervaring wanneer ik bij Bolster bestel. Geen onnodig grote verpakkingen, snelle verzending en de producten zijn van goede kwaliteit.

Helemaal goed

Keurig verzorgd! Dank daarvoor!

Keurig verzorgd, en we genieten van de ontkiemde zaden.

Goed overzichtelijk en informatief aanbod door middel van prettige brochure.

Ruim aanbod, biologisch. Gemakkelijk om te bestellen en snelle afhandeling. Elke keer een feestje.

Prima levering

Mijn bestelling kwam snel en de zaden zijn van uitstekende kwaliteit is mijn ervaring.

Altijd goede service

Ik word steeds als klant serieus genomen. (Zelfs zo serieus dat ik ooit 11 zakjes bieten kreeg toen ik per abuis een 1 teveel invulde)

Goede en snelle service en kwaliteitszaden

De zaden zijn van uitstekende kwaliteit en mocht er toch nog iets mis gaan wordt dit snel en adequaat opgelost.

Altijd snelle levering, en goede bio zaden.

fijne site waar alles goed te vinden is, informatie is altijd op te vragen, je krijgt een email met antwoord, zaden zijn goed, maar graag ook hoe te bewaren tips, soms zijn de zaden daardoor niet meer zo kiemkrachtig. de verpakking is milieuvriendelijk en een deel composteerbaar toppie. ik ben zeer tevreden.

Snelle levering en correcte levering

Ik heb dit meerdere malen zaden besteld bij De Boltster en alles kwam keurig en correct op mijn adres aan. Helaas kan ik nog geen oordeel geven over de zaden aangezien het nog te vroeg is.

Prachtige opkomst

Prachtige opkomst van het zaad

Ik kies voor biologisch.

Ik heb zaden besteld, maar had nog geen ervaring met De Bolster. Ik kies zoveel mogelijk biologische zaden. Helaas nog niet helemaal mogelijk voor alles wat ik wil gebruiken.

uitstekend

Bestelling geplaatst. Keurig en snel bericht. Aflevering netjes op tijd!

Als altijd goed.

Ik bestel vaker bij de Bolster. Bestelling goed en snel geleverd zonder overbodige poespas. Dat de zaden goed zijn weet ik uit ervaring.

Prima biologische zaden

Zaden van De Bolster geven al een paar jaar mooie oogsten op mijn tuin. Deze keer zat er een klein foutje is de (zeer snel) geleverde zaden, maar na een telefoontje werd dat rap hersteld. Mijn vertrouwen in De Bolster is groot. Fijn dat er ook een goede Nederlandse leverancier van biologische zaden is.

mooi biologisch sortiment,snelle levering

zie boven

Ruim assortiment, keurige prijzen en uitstekende service! Top!

Groot aanbod, snelle levering

Ik heb een mooi pakket zaden binnen gekregen en ik kan niet wachten tot ze de grond in mogen en het feest verder vorm krijgt. De website is duidelijk en overzichtelijk. De levering was snel en in een goede verpakking (bijv. geen onnodig grote doos) heel fijn!

correct

Ieder jaar wordt de bestelling correct op de aangegeven dag geleverd. De bestelling is compleet en is goed verpakt.

Mooi pakket zaden, mooi verpakt

Ruime keuze

Ben benieuwd naar de productie

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe