makkelijk te bestellen

Het is leuk dat we wat info op de site krijgen over de verschillende mogelijkheden en wat tips. Onze voorkeur gaat uit naar BD zaden en komen daarom al bij jullie uit. liever hebben we geen F1 zaden

Mooi stevig brievenbuspakje.

Top bedrijf

Alle lof! Wat ik erg karig vind is dat er zo weinig zaadjes in een zakje zitten. Een tomaat heeft 100erden zaadjes. In een zakje zitten 10 ofzo. Als ik bij bijv vd Wal, Hoogeveen bio-zaad koop, zijn de zakjes goed gevuld. En veel goedkoper!

Vriendelijk contact en zeer goede service.

Zie bovenstaande + snelle bezorging. Zeer prettig dat e.e.a. in afbreekbaar materiaal is verpakt.

leuk dat composteerbare 'vlokken' worden gebruikt voor het opvullen. En dat het pakje is dichtgeplakt met tape op papierbasis. Eventueel zou een kleiner verpakking kunnen worden gebruikt?

zo als altijd prima verzorgd

bestel al enkele jaren zaden en ben zeer tevreden

Compact

De webshop is duidelijk. En de verpakking is goed over nagedacht.

Snel & compact & informatief

De enige webshop waar ik mag uitschieten met de hoeveelheid artikelen kopen. Heel fijn dat het compact verstuurd wordt, papier kan zo de wormenbak in. Wel zou ik een functie in de webshop verwerken dat klanten een “verlanglijst” of “favorieten” kunnen opslaan in hun account voor later. Zo kan je op meerdere momenten informatie lezen en langzaam een lijstje vullen. Langere voorpret. Bedankt dat jullie er zijn.

Snel en voortvarend.

Adequate reactie op bestelling en het vervolg.

Altijd Snel en goed!!!

Bestel al jaren….. werk overzichtelijk, snel en vooral goed!!!

uitstekend

Snelle levering van mijn bestelling, compleet en netjes in een doosje.

Snelle levering vergeleken met andere zaadhandellaren. Jammer dat jullie geen pootgoed leveren anders vijf sterren.

Elk jaar weer blij

Elk jaar weer blij met het ruime assortiment en goede productbeschrijving. De bolster is al jarenlang een betrouwbare leverancier. I

Goede website, snelle levering

Fantastisch aanbod van biologische zaden, goed werkende webshop en snelle levering.

Kwaliteitszaden en 100% biologisch

Zo fijn om biologische zaden te kunnen kopen voor mijn moestuin. Nu is het biologisch van het zaadje tot op mijn bord. De website werkt goed en de verzending was vlot. Uiteraard zonder plastics en met biologisch verpakkingsmateriaal. Ik ben benieuwd naar de oogst komend jaar!

Goede keus, mooie planten. Snelle levering.

zeer goede service

Na catalogis aanvraag en via de website uit een zeer ruime collectie keuze kunnen maken en via een pakketdienst binnen enkele dagen in huis.

Dik tevrefen

Duidelijke bestelsite, vlotte bezorging, milieuvrienfelijk verpakt en bezorgmoment binnen een tijdsbestek van 1 uur. Prima allemaal

Mooie collectie biologische zaden.

Fijne website met alle nodige informatie over hoe, wanneer en hoeveel zaden je moet gaan verwerken. En ook snelle levering als voorradig.

Snel en goed

Snel en goed

Snel, netjes en verzorgd

Prettig; Echter in het opmerkingen venster had ik een paar vragen achter gelaten en daar heb ik nog geen reactie op gekregen helaas.

Tevreden

Goede kwaliteit en op tijd geleverd.

Ik had een hele goeie ervaring

Twee bestellingen geplaatst achter elkaar, maar werd keurig tegelijk verzonden! Binnen een paar werkdagen, per mail een catalogus besteld en dat ging ook heel vlotjes!

Goed verzorgd en betaalbaar.

Verzorgde site en hierdoor overzichtelijk met bestellen. Prijs vond ik al prima, bij het afrekenen ook nog eens een extra korting automatisch. Verzorging pakket ook prima. Ik kom nog eens terug!

Duidelijk en snel

Gg