Veel keus, snelle verzending

Kon bijna alles van mijn lijstje krijgen en het was er heel snel.

Snelle en correcte levering.

Met zaaien wacht ik tot 6 weken voor IJsheiligen, dus nog geen ervaring. Kiemgroetenpakket leuk als cadeau. Wat een origineel verpakkingsmateriaal: opvulnoppen van zetmeel!

Duidelijke website en snelle bezorging

Zeer goede, snelle service

Ben blij met Bolster-zaden en hun ssnelle service

Snelle levering, goede uitleg. De eerste zaadjes voorgezaaid en na een paar dagen ontkiemen ze massaal. Top!

Snelle verzending, duidelijke informatie op de site

Er is genoeg te kiezen op de website, de informatie is duidelijk en ten overvloede. En natuurlijk heel fijn om alle biologische zaden op 1 plek te kunnen bestellen.

Super snel verzonden.... mooie hoeveelheid voor de prijs.

Makkelijk en snel!

Makkelijk online winkelen en bestellen, ook het verzenden gaat vlot.

Gedeeltelijk tevreden

Zaden zijn goed. Maar als je zakje zaden besteld moet je €5 Verzendkosten betalen voor een brievenbus envelop. Terwel dit kan voor ongeveer €2. Valt me zwaar tegen

Aanrader

Duidelijke website en goede foto’s en tekst. De levering ging snel, door een glimlachende bezorger. Zeer tevreden. Ik kijk de zaden de grond uit.

Mooie oogst, lekker smullen, meerdere keren zaaien

Allereerst hartelijk dank voor de goede zorgen en snelle bezorging. Wederom gaan we weer in onze moestuin genieten van de jonge planten. Daarna mogen we oogsten, en smullen van een vitamine rijke maaltijd zonder vlieg uren of uit Verweggistan. De oppervlakte is klein, door goed en consequent te zaaien hebben we het hele jaar plezier van onze zaai oogst.

overzichtelijke webshop en snelle, Goede service.

overzichtelijke webshop en snelle, Goede service. En het zijn biologische zaden waar ik heel blij van word

Fijn dat ik zo eenvoudig biologische zaden kan bestellen

Veel keuze in biologische zaden, met goede uitleg. Levering ging snel en geen verpakking in plastic.

Top kwaliteit, goede verpakking.

De Bolster heeft een geweldige keuze van zaden, ondersteund met ruime informatie en tips op de website en via de mail. Top kwaliteit- ik zaai altijd met success. Wat ik waardeer bij elk bestelling is de kaartje met persoonlijke handtekening!

Snelle levering!

Nu ben ik verder benieuwd naar kiemkracht en doorgroei want daar gaat het me nog meer om!

Al meer dan 25 jaar trouwe klant van de Bolster

Ik koop al meer dan 25 jaren mij zaden bij de Bolster, elke keer werden deze perfect geleverd. Dus een tevreden klant.

Wat ik bestelde kwam snel en goed binnen

?

Goede zaden, vlotte reactie bij probleem of misverstand

Zie bovenstaand

top

Snelle levering, mooie verpakking

Dit is de eerste keer dat ik bestel, netjes geleverd in mooie kleurig zakjes. Ik ga ervaren hoe het groeit en bloeit.

Genoeg keuze voor een goede prijs. Ook was de bestelling goed verpakt en snel in huis.

Duidelijk omschrijving en alles is goed te vinden

Mooi product, snelle levering

Al kon ik eerst de cadeaubonnen niet vinden op de site, een mail naar de Bolster werd direct beantwoord met de benodigde link. Makkelijk bestellen, betalen en zeer snelle verzending. De bon zag en mooi kleurrijk uit. Fijn om cadeau te geven. Alle lof

Goed maar ik mis de “ gebruikstoepassingen” van de zaden in grotere verpakkingen. Dat hoort er - net als bij de kleine winkelverpakkingen - gewoon op te staan. Als dit nu eens - na zoveel keer deze klacht te hebben doorgegeven - wordt aangepast, dan gaat ie nog beter. Merk wel dat de concurrentiedruk vanuit de andere leveranciers toe neemt en het steeds verleidelijker wordt om ergens anders ook te bestellen.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe