Website kan nog beter

Jullie hebben prima producten maar de webshop is niet zo handig. Als je artikelen in de winkelwagen zet en je gaat er even uit is je winkelwagen weer leeg en kan je opnieuw beginnen.

Betrouwbaar

Geen verrassingen.

Betrouwbaar

Geen verrassingen.

Goede zaden en snelle levering.

De Bolster heeft goede biologische zaden en de levering is zeer snel. Meestal 2 dagen na bestelling.

Goede service.

Overzichtelijke manier van bestellen online. En snelle levering. Heel fijn dat het een brievenbuspakket was. Geen overtollig verpakkingsmateriaal. Enige minpunt(je): ik wilde ook prei bestellen met 10 % korting, maar dat zaad komt pas in Januari en dan krijgt men geen korting meer.

goede zaden

heb er goede ervaring mee. De meeste zaden zijn geldig tot 2025 De kleine lupine echter maar tot 2023 dat is jammer

goede zaden

onmisbaar

Sinds 1980 ben ik vaste klant van De Bolster , toen nog in Kielwindeweer. Biologisch-dynamische zaden voor mijn moestuin kan ik alleen bij de Bolster kopen. Door al die jaren heen heb ik weinig zaden van andere firma's hoeven kopen. Het aanbod was altijd ruim genoeg. De prachtige catalogus is leerzaam en aantrekkelijk, ik bewaar hem altijd. De oude exemplaren geef ik weer door aan tuinvrienden. De bestelling kwam altijd snel. De zakjes zien er mooi uit en zijn stevig. Er ontbrak zelden een zakje, alleen als iets niet leverbaar was. Alle complimenten !

snel geleverd en goede uitleg

snel geleverd in een handig brievenbuspakje en goede uitleg per gewas op de site.

Prima geregeld

Besteld, betaald en supersnel geleverd via brievenbuspakje. Top.

zeer betrouwbaar

duidelijke en snelle levering

duidelijke en snelle levering

Heel goede service

Pakje met zaden bestelt voor verjaardag van mijn schoondochter. Pakje niet op de juiste plek bezorgt. Na contact met Iris, van firma de Bolster, nieuw pakje met spoed opgestuurd, zodat ik toch het pakje op haar verjaardag kon overhandigen. Dit noem ik nu goede service. Eerst het probleem oplossen en later kijken hoe het is ontstaan en door welke oorzaak.

Heel goede service

Mooi aanbod en super snel geleverd.

Het bestellen ging makkelijk en werd snel geleverd.

Snelle service!

Zou het fijn vinden als er meedere zaadvaste buiten tomaten rassen te koop zouden komen voor de buitenteelt

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe