Mooie uitgebreid assortiment

Wij bestellen al jaren zaden bij de Bolster. De producten zijn goed. Bij vragen wordt je goed geholpen.

Goede kiemkracht en goede oogst door sterke planten

Mijn ervaring met de biologische zaden van de bolster zijn heel goed. Ze ontkiemen eigenlijk allemaal, zijn sterke planten die makkelijk goede oogst geven. Dat itt ‘normale’ zaden. Ik merk dat die niet altijd kiemen en ook niet heel sterk zijn. Een keer zaten er verkeerde zaden in een zakje ( kwam ik achter doordat er ander soort tomaten groeiden). Dit heb ik gemeld en ik kreeg direct 2 nieuwe zakjes met de juiste zaden opgestuurd, dus de service is ook heel goed.

Zeer snelle levering, duidelijke website met veel extra info

Als samentuin hebben we het grootste deel van onze zadenbestelling bij de bolster gedaan en kregen een leuke korting door vroeg te bestellen

Snelle service. Helaas geen 100% garantie op succesvolle teelt! Wel een opmerking over de hoeveelheid emails na de bestelling. 2 over de bestelling en wel 4 of 5 mails over de levering. Emails kosten ook energie! En ik hoef echt niet over iedere stap in de verzending via mail geïnformeerd te worden. Wellicht iets om naar te kijken.

In de afgelopen jaren steeds goede resultaten geboekt.

Goede biologische zaden en prima bezorging

De Bolster heeft een mooie selectie aan biologische zaden van goede kwaliteit. De bezorging is super snel en ook bij de verpakking wordt aan duurzaamheid gedacht.

Tot dusver heel tevreden

Snelle levering, bestelde zaden zo te zien in goede conditie, goed dat er aandacht wordt besteed aan duurzaamheid verpakking

Mooi product, prettige klantenservice, snelle kevering

Aanrader

harstikke tevreden

Zou mooi zijn als je ook nog plantuien en knoflook zou verkopen.

Opvul materiaal zijn bio afbreekbaar en kunnen gegecomposteerd worden of 8n de bio bak de zaden hebben een goede en lange kiem kracht en alle zaden zijn biologisch

Goed bedrijf, snelle levering

Fijn dat er nog een zelfstandig zaadbedrijf is in onze bio-sector. Houden zo!

Prima gedaan

Alle zaden op tijd geleverd.

Mooie biologische zaden met goede opbrengst en altijd snel geleverd.

Ik heb door de jaren heen altijd goede ervaringen gehad met bolster. Ze leveren een hele goede kwaliteit zaden. Ik ondersteun hun visie en hun enthousiasme voor de biologische zaak werkt aanstekelijk. Altijd een feest als de gids weer in de bus valt. En er wordt ook nog snel geleverd.

Snel geleverde goede zaden

Meerdere keren besteld. Altijd snel geleverd. De kwaliteit van de zaden is erg goed.

Snelle complete levering

Na prettig contact met de klantenservice, werden de spullen snel en compleet geleverd.

Mooi bedrijf

Goede uit leg over het zaai en vruchten en snel geleverd

Pakket ziet er prima uit

Bezorging niet goed via dpd

Duidelijke website met veel informatie en teeltadviezen, snel bezorgd en alles biologisch!

snelle complete levering en fijn dat het zo ecologisch verantwoord verpakt is!

goede kwaliteit. snelle service. levering zoals afgesproken qua inhoud en tijd.

Uitstekende producten

Goede ervaringen met de Bolster, mooi assortiment. Maakt dat veel zin krijg in het volgend plantseizoen!

mooie webshop en prima levering

Ik koop al heel wat jaren zaad bij de Bolster voor mijn moestuin. Niet alles kiemt altijd even goed, maar dat kan ook aan mij liggen. Helaas word het wel elk jaar duurder, dat is jammer.

Het was heel makkelijk zaden bestellen via de website en bezorging was ook snel. Wat ik nog wel leuk zou vinden is dat ik apart een boekje zou kunnen bestellen wat nu alleen met een zadenpakket wordt meegeleverd. Bijvoorbeeld hoe kruiden te kweken of kiemgroente. Dat heb ik niet op de website kunnen vinden.

De bestelling en levertijd zijn prima!

De bestelling en levertijden zijn prima en zo ook de verpakking. Heel fijn dat het biologisch (opvul)materiaal is. Ik heb nog wel een tip/vraag over de zadenzakjes; Vaak gebruik ik niet alle zaden in 1 keer. Ik scheur er daarom aan de onderkant een hoekje af omdat ik op die manier alle info die op het zakje staat behoudt. Ik zou dit veel liever aan de bovenkant doen, omdat ik dan makkelijker de zaden kan bewaren en terugzoeken/lezen. Kan dit evt. veranderd worden in de toekomst?

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe