levering voldoet aan verwachting alleen de enquête na afloop is nogal erg simplistisch Zoets kan je beter niet doen of echt goed met specifieke vragen in plaats van slechts 1 generieke open vraag Want dat wekt alleen maar ergernis op, en ik kan me ook niet voorstellen dat jullie veel via deze enquête te weten komen

Breed assortiment, snelle levering

Goede helpdesk, goede en eerlijke antwoorden. Praktische instelling.

snel en goed

Goeie service.Op een heel enkel soort komt alles goed op.In de pakjes F1 zaad zit super weinig in,maar dat zal wel standaard zijn.Fijn dat er biologisch zaad is in Nederland.Zo`n 50 jaar geleden liet ik het uit Zwitserland komen.

Goede zaden, biologisch, snel, vriendelijk

Zeer vlotte levering

Goede zaden, snel en duurzaam geleverd.

Bestel al een aantal jaren bij de bolster.nl zij hebben goede betaalbare biologische zaden.

Bestelling op maandags geplaatst en ik had deze al de dag erna in huis!

fijn bedrijf

Altijd goede service en goede kwaliteit.

Goede snelle levering

Goed toegankelijke website en snelle levering

Zeer goede jarenlange ervaring met de Bolster

Website simpel en helder Vlotte levering, ook in buitenland

Vantastisch

Fijne winkel

Alles verloopt soepeltjes op de site. Bestellen is gemakkelijk en snel. Alleen een keuze maken tussen zoveel zaadjes is enorm moeilijk! Haha

Bestellen en levering ging uitstekend

Bestellen en levering ging uitstekend

Geweldige service

Goede duidelijke website en levering is erg snel en gratis

Snel, kwaliteit, alles wat je verlangt.

Snel geleverd, netjes verpakt met opvulling die in de gft bak mag. Ook online zeer goede informatie zodat ook een beginner aan de slag kan.

Prachtige zaden, goede opbrengst

Mijn ervaring met de Bolster zaden is uitstekend. Al vaker zaden besteld. Ze zijn goed verpakt en snel geleverd. De kwaliteit is goed en de opbrengst ook. Ben blij met de biologische groenten van eigen bodem, want in de winkel zijn ze peperduur.

Snel ,goede info klant op vragen millieu vriendelijke verpakkin, door gaan zon

Altijd vriendelijk tewoord gestaan aan telefoon Snel antwoord op een vraag via mail

Prima zaad, correcte levering

Het zaad is van goede kwaliteit, vaak nog langer houdbaar dan aangegeven op verpakking. Bestelling is gemakkelijk en levering correct.

perfecte behandeling

uitstekende producten, duidelijke bestellijst, snelle bezorging

Snel en efficient

Heel goed en snel geleverd

Slechte ervaring met pakketdienst DPD

18 november is pakketdienst aan de deur geweest ( niet dus ) kreeg ik een melding dat adres niet klopt ( wel dus ) 2 keer mail gestuurd naar klantenservice van DPD en geen reactie van DPD. 25 november maar een belletje gepleegd naar klantenservice. Daar werd mij medegedeeld dat pakketje retour naar verzender ( Bolster ) is gestuurd. er werd mij excuus aangeboden maar daar heb ik niets aan. Mijn naam is Jurrie Prins, Zegwaartzeweg 146 , 2728PB te Zoetermeer. Ik hoop dat Bolster waar ik moestuin zaad had besteld alsnog de brievenbus pakketje naar mij verstuurd. al dan niet via PTT. heb ik meer vertrouwen in. gr. J. Prins

Snelle levering, goed verpakt. Ik heb goed resultaat met mijn kiemzaden!

Prima bevallen!

Het enige dat ik had besteld was een cadeaubon. Deze ziet er erg gezellig uit, voldoende ruimte om een boodschap op te schrijven. Nu hopen dat de ontvanger er mooie zaadjes mee koopt en wat lekkers uit de grond kan toveren.

De bestelling was goed verzorgd

De presentatie van de folder, het doen van de bestelling en het ontvangen van deze bestelling verliepen vlekkeloos.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe