Perfecte en snelle levering.

Perfecte afhandeling via de webshop en de bezorging was snel.

uitstekend

Keurig op tijd, netjes verpakt

De Bolster geeft mij persoonlijk perspectief op verantwoorde voeding

Fijn dat jullie met zo´n modern bedrijf het mij mogelijk maken om zelfzorg m.b.t verantwoorde voeding te realiseren.

Verjaars cadeau voor mijn dochter kwam precies op haar verjaardag- binnen!

Heel attent van jullie om op het kaartje van harte gefeliciteerd te zetten.

Snel en duidelijke bestelling.

Gewoon goed en plezierige afhandeling!

handig, snel en kwaliteit

Prachtig kiemkrachtige zaden

Kiemschaaltjes en zaden snel in goed orde ontvangen. In gebruik genomen en nu, 2 weken later, genieten we al van deze heerlijke microgroente

Prachtige inhoud aan zaden

De verpakking vind ik zekers een geweldig idee met de 100% afbreekbare vlokken. Graag zou ik er een beschrijving bij zien hoe je de zaden kunt bewaren. Verder top!!

Prima en snelle service

De zaden die ik bestelde waren in goede orde en snel afgeleverd. Een persoonlijke email-vraag werd snel en goed beantwoord.

Uitstekende service

De bestelling afrekenen ging niet meteen goed. Wanneer ik inlogde kreeg ik geen afreken-knop. Door niet in te loggen, is het uiteindelijk gelukt. Komend weekend neem ik de zaden mee naar Noorwegen.

Perfecte service

Duidelijke web site met veel informatie. Snelle levering in milieu vriendelijke verpakking.

Ruim assortiment, klantvriendelijk

Zeer tevreden over het ruime assortiment biologische zaden, de snelle verzending en keurige levering.

uitstekend

altijd snel geleverd, goed verpakt

besteld en geleverd, prima

idem

Duidelijk, snelle verzending en goeie aankomst.

de spullen zijn goed gegarriveerd zag er goed uit

maar als ik erbij zet dat het pakje naar de buren kan en ik heb heel veel Buren Waarom gaat het dan naar zo'n afhaalshop?

Snel geleverd fijne producten

Dit was eerste bestelling maar volgt vast meer nu we wat meer zelfvoorzienend worden

prima zaden en snelle levering

prima zaden en snelle levering. Daarnaast altijd tips voor optimaal kweken.

Zaden top, maar de opvulling is niet nodig

Ben superblij met de biozaden. Ik begrijp alleen niet waarom er opvulling wordt gebruikt. Het maakt niet uit als de zaadverpakkingen wat heen en weer schuiven in het doosje, toch? Ik ben namelijk toch wantrouwig naar het gebruikte materiaal ondanks de bewering dat het afbreekbaar is. Bioplastics zijn lang niet zo afbreekbaar als beweerd wordt. Moet het toch, gebruik dan liever opvulpapier of -karton.

snelle service en kwaliteit

kiemkrachtige zaden van uitstekende kwaliteit en netjes op tijd geleverd.

Service zoals je je dat wenst

Bestelling werd helemaal correct uitgevoerd. Keurig gebundeld, precies zoals opgegeven en op tijd. Ik kijk uit naar een seizoen vol heerlijke groenten en kruiden.

Niks op aan te merken

Snel en netjes verpakt

Soepel bestelproces en dito levering

jullie hebben alles goed voor elkaar.

Snelle service. Met vriendelijke groet, Fam. Van der Schaaf.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe