Goed verpakt, vlot geleverd.

Alle glazen kiemschaaltjes zijn onbeschadigd gearriveerd.

Snel en correct geleverd

Voor het eerst besteld heb een klein moestuintje dus geen ervaring.

veel keus, snelle levering

Ze hebben veel keus en na bestellen wordt snel geleverd

Prachtige zaden

Mooie zaden, goed verpakt en allemaal biologisch.

Tevredenheid

De kwaliteit is goed. Een verantwoorde keuzes

Prima voor elkaar

Ik ben enthousiast over de verschillende soorten kiemgroente. Het is leuk deze zelf op te kweken in de handige kiemschaaltjes. Ook fijn dat het opvulmateriaal in de verpakking composteerbaar is. Vlotte levering.

Fijn bedrijf

Ik word enthousiast (en een beetje hebberig) als ik de biologische zaden zie. Ik probeer in de vensterbank te kweken dus ook in de winter is (binnen) tuinieren mogelijk.

Doen wat ze beloven

Bestelling keurig in orde en levertijd zoals beloofd

Top biologische zaden, snelle levering.

Top biologische zaden, snelle levering.

Biologische zaden en snelle foutloze levering

Ik ben groot fan van De Bolster, vanwege het grote en biologische assortiment en de leuke nieuwsbrief, waar je praktisch écht iets aan hebt. De zaden die ik tot nog toe bestelde worden steeds keurig en snel afgeleverd.

duidelijk

gemakkelijk

Altijd goed

Op iedere manier prettig.

super goed

Alles was correct en safe ingepakt.

Heldere voorlichting op de site en in de nieuwsbrieven

Snelle bezorging

Mooie duurzame producten

Betrouwbaar bedrijf: levert vlot mooie duurzame zaden

Prettig duidelijke informatie

Heel mooi dat jullie afbreekbaar vulmiddel gebruiken

Fijne winkel

Snel bezorgd, goede plantenkeuze

Snelle aflevering van een geweldige Kiemzaden!

De Bolster is natuurlijk één van de besten als t om (kiem) zaden gaat, eerlijk biologisch en van harte gekweekt. Een aanrader voor ieder die er mee werkt, proffesioneel of voor de hobby. Ik zal zeggen lang leve de Bolster! Voor al hun Kiemkracht!

Super snelle levering

Duidelijkheid mbt mail van 1e bestelling tot levering zaden

Ruime keuze en duidelijke website

Erg tevreden met de zaden. (Broccolisprout) doen het hartstikke goed, ideaal kweekbakje!

uitmuntend

Snel verzonden en goed verpakt

Zaden ontkiemen goed

Zaden ontkiemen goed, snelle en goede bezorging.

Vrij snel de zaden ontvangen

Ik ben erg tevreden met de zaden

Goede kwaliteit en snel levering

Ik blijf zeggen dat ik graag kleinere hoeveelheden zaden zou willen voor kleinere tuintjes. Zaden gaan regelmatig over datum.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe