Prima bedrijf. Zeer hulpvaardig personeel.

Hoewel de bezorging van DPD slecht was heeft de Bolster er alles aan gedaan om dit te corrigeren.

Fijne site, goede producten, snelle bezorging.

Prima in orde

tevreden

correcte levering

Gezonde zaden snel geleverd!

Ik heb mijn zaden snel gekregen. Ze waren allemaal goede zaden die snel ontkiemd. Ik ben echt blij mee!

Keurig verzorgd en snel geleverd

Helemaal prima

Prachtig bedrijf

kwaliteitsprodukt, snelle levering, goed en eco-verantwoord verpakt, duidelijke communicatie.

Mooi bedrijf,vriendelijk en heel toegankelijk

Heel goed! Makkelijk bereikbaar voor vragen en info

Snel, attent

Mooie milieubewuste verpakking, goede uitleg.

Snel en netjes geregeld

Ik ga de zaden in Italië uit proberen.

snelle levering , kleurrijke verpakking

Snelle levering van mooi product

Prima zaden, goede levering

Goede verpakking, biologisch afbreekbaar. En ik ben zeer blij dat ik met deze zaden verantwoord bezig ben. Heb ervaring met deze groenten. Komen goed uit. Gewoon goed verzorgen, insecten- net erover en biologische mest.

Prima zaden en snelle levering

Keurig, snel, nauwkeurig. Leuke nieuwsbrieven ook iedere maand! Ik ben fan.

Keurig

Op tijd bezorgd en milieu vriendelijk verpakt

Prima zaden

Snel

Lekker snel bezorgt en de zaden komen nu al uit!

Ik vond de omschrijven op de website erg prettig. Ik was opzoek naar groene bodem verbeteraars en het was erg duidelijk welke voor dit seizoen nog te planten waren. Bedankt!

Blij met de Bolster

Ik zou graag in de winkel kopen maar de winkel in Leeuwarden heeft dan weer net niet wat ik zoek. Daarom zou ik de verzendkosten lager willen hebben (voor kleine bestellingen die door de brievenbus kunnen)

Prima product,snelle bezorging

Uitstekend, voor herhaling aanbevolen

A

A

Fantastisch zaad. Goede kiemkracht met een mooi resultaat.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wij gaan deze herfst/winter meer zaden bij jullie bestellen.

De bestelling springt op 0

Onduidelijk daar de bestelling op 0 gaat , dan bestel je en staat de bestelling niet in je lijstje!!

verantwoorde zaden snel in huis

Ik vind het fijn dat jullie zaden veilig zijn voor milieu, insecten en mensen. Je ziet bij het bestellen op de site al wat er wel en niet voorradig is (dat is ook fijn) en dan komt het allemaal snel in huis. Het enige waar ik niet helemaal zeker van ben, is of degene die het pakje bezorgt een fatsoenlijk loon ontvangt en acceptabele arbeidsvoorwaarden heeft. Dit maakt mij in het algemeen huiverig om zaken online te bestellen.

Prima levering

De zaden die ik ingeslagen heb ga ik de komende seizoen planten. Dan kan ik meer vertellen over hoe de smaak van al die lekkere groente is. Nu winterspinazie en winterpostelein gezaaid in mijn nog nieuwe moestuin project. En daarvan zag ik voorzichtig al wat sprietjes opkomen.

Vlotte levering, goede service

Ik heb verschillende malen bij de bolster besteld. Bestelproces is makkelijk, informatie op de website verhelderend en de service kon niet beter.

Topservice en goede zaden!

Nu twee keer besteld en zeer tevreden. Alle zaden komen op.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe