Goede zaden

Heel tevreden

Mooie biologische zaden! Fijne service. Uitgebreide informatie op de website. Leuke nieuwsbrieven met handige en bruikbare tips. Heerlijke oogst gehad vorig jaar.

Snelle levering en veel keus

Veel keus in biologische zaden. Opkomst moet ik nog afwachten, daar is het nog te vroeg voor.

Goed advies

Snelle levering (sneller dan op website vermeld stond) en goed advies gekregen nav vragen over plantafstand.

Alles wat ik zocht en snel bezorgd

Al mijn gewenste zaden kunnen vinden in de webshop. Ze werden vlot geleverd in handig brievenbuspakket, zonder plastic of ander overbodig verpakkingsmateriaal. Nu nog afwachten of de zaden goed gaan kiemen :)

goede website om te zoeken, snelle bezorging en dan is moeder aarde aan zet

Mooi aanbod, heldere website, snel geleverd

Voor de schooltuin bestel ik graag bij De Bolster, omdat ik dan weet dat de kwaliteit van de zaden is gegarandeerd. Het aanbod is ruim en zelfs voor de beginnende moestuinier zijn er goede handvatten voor het maken van keuzes. De zaden worden snel geleverd is een bescheiden doos. Als de doos niet bedrukt zou zijn, zou ik deze weer hergebruiken in mijn tuin. Maar misschien kan ik beter vragen of de inkt die wordt gebruikt, kwaad kan in mijn moestuin grond?

Zaad kiest goed, snelle levering

Ik lees altijd met veel interesse en plezier de nieuwsbrief.

Zoals verwacht van een biologische teler

webshop lastig op telefoon.

Als ik product wil zoeken op telefoon kan ik in productgroep niet scrollen. Hij kiest dan gelijk.

Overzichtelijke webshop, voldoende snelle correcte levering.

Positieve ervaring met de zaden van De Bolster, al vele jaren!

Aanbevolen door een pluktuin!

Levering zaden was prima! Nu wachten hoe goed ze groeien!

heel veel keuze en snel geleverd

ik heb voor de eerste keer zaden besteld, deze waren de volgende dag al geleverd ik moet ze nog gaan zaaien dus ben erg nieuwschierig naar de opbrengst

adequate afhandeling van bestellingen, snelle service, goede informatie.

prima bovendien BIOLOGISCH, PLUIM

Goede zaden en snel geleverd

Idem

perfect

Goede informatie en makkelijk te vinden

duidelijk van begin tot het eind

duidelijke informatie op de website en snelle levering

Ruime keus van kwalitatieve zaden

Zaaien met zaden van de bolster leidt bijna alle keren tot succes. Aangezien het aanbod in de dichtstbijzijnde winkel wat beperkt was, dit maal online besteld. Hier is de keuze reuze. Binnen een paar werkdagen binnen. Nu heb ik nog meer zin aan het voorjaar!

Tijdig geleverd, goed verpakt,

Mis de gebruiksaanwijzing..

Jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bijzit was wel makkelijk geweest.

Betrouwbaar en duurzaam

Betrouwbare en duurzame producten en verpakkingen met een persoonlijke noot in de verpakking. Top! Zin in een nieuw groeiseizoen!

Alles snel en netjes bezorgd. Fijn dat alles biologisch is

Snel bezorgd

De bestelling had ik de volgende dag al in huis! De informatie op de website vond ik ook duidelijk.

Betrouwbaar, ze leveren kwaliteit en zijn snel.

Snel en duurzaam

Ter voorbereiding op het zaaien is het altijd fijn alles op tijd binnen te hebben. Het scheelt mij een reis naar de winkel en het past gewoon door de brievenbus.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe