zeer goed

prettig

Prima bedrijf en betrouwbaar

Mooie en duidelijke website Snelle levering

Snelle levering, attente klantenservice, goed zaad.

Snelle levering, attente klantenservice, goed zaad.

alles volgens afspraak

op tijd geleverd, super kwaliteit

Gezond voor de makers, de eters en de planeet!

Ik koop meestal mijn zaden bij de bio winkel maar dit jaar wil ik het niet mispakken en proberen om alles te zaaien en oogsten wat ik wil eten. Mijn droom is helemaal zelfvoorzienend. De kwaliteit was altijd al goed en dat is nog steeds zo.

Snel en duurzamer geleverd

Ik had mijn bestelling snel binnen. Blij verrast dat er afbreekbare schuimpjes in de doos zaten: kan gewoon bij het GFT. Goed bezig!

Goede bezorging en goede verpakking

Gewoon super!

Goed verpakt!

Mooie producten goede service

De diversiteit van de zaden is goed. De bestelling is snel geleverd

snel en volledig

ecologisch pakket besteld inclusief boek. mooi volledig pakket voor jaar rond groente en het boek helpt je daarbij. niet goedkoop maar je hobby mag wat kosten toch.

Prima ervaringen

Goed bedrijf

Je krijgt waarom je hebt gevraagd. Een zoekmachine heeft de zaden voor deze maand geselecteerd.

kwam terug van vakantie. was bezorgd! goed voor elkaar dus!

Prima. Nu de zaadjes nog de grond in. Ben nieuwsgierig. Bedankt voor de service

Zeer goed gevoel bij De Bolster

Krijg zeer bruikbare tips via de mail en de levering van zaden was prima en snel geregeld.

Goede kwaliteit zaden, snel verzonden

Ruime keus, snelle verzending en goede kwaliteit.

Q

Snelle levering verzendkosten kunnen omlaag

Verzendkosten kunnen omlaag, brievenbuspakketten/enveloppenpost

Een serieus bedrijf met het hart op de juiste plek

Al vele jaren is de Bolster mijn favoriete zaadleverancier. De kwaliteit bleef gedurende al die jaren onverminderd hoog. Een top bedrijf met uitstekende service en klantvriendelijkheid. De manier om echt succesvol te zijn...

Alles naar wens.

Goede zaden, Uitgebreide sortering, snelle levering.

Prima spullen en afhandeling van de bestelling

Zie boven

Snel geleverd maar had in brievenbus gekund

Mijn ervaring was 5 sterren geweest als mijn kleine bestelling in een afbreekbare envelop was verstuurd ipv transport tot aan de deur.

Kleine bestellingen in enveloppe i.p.v. doosje

Alles is helemaal oké

Ik verder geen op of aanmerkingen, Ik kan alles vinden op de website, zeer fijn dat het in de brievenbus past. En snel geleverd! Dank daarvoor.

Prima spullen, uitstekend verpakt en snelle levering.

Mooie producten

Veel keuze, mooie zaden met veel groeikracht

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe