Snel en goed, maar waarom niet per post?

Niks mis met de snelheid van levering, de verpakking en de kiemkracht van de bestelde zaadjes (ze komen al op). Maar waarom wordt een bestelling die makkelijk door de brievenbus had gekund bezorgd met een koeriersdienst?? Van een handel in biologische zaden had ik dit niet verwacht of gehoopt.

Duidelijke website, goede uitleg, snelle levering

Overzichtelijk, goede beschrijving van hoe zaden moeten worden gezaaid en alle details die nodig zijn. Levering altijd binnen een paar dagen en zeer goed verpakt.

Gewoon goed

Snelle levering van de bestelde artikelen.

Snelle bezorging

Fantastische producten en snelle bezorging. Heb nog wel moeite met het kiemschaaltje: dus een filmpje over hoe je het moet gebruiken (met name hoeveelheid zaad op het rvs gaasje en hoe je goed het waterniveau kan bereiken want bij mij is het net te veel, of net te weinig. Verder een geweldige winkel met super mooie producten. Daar wordt je gezonder van :)

Hoge verzendkosten

Blij met de zaden die ik besteld heb, maar heel raar dat twee zakjes zaad bezorgd moeten worden door de pakketbezorger.

Uitstekende service

Top zaden via de Bolster!

Meer Bolster meer toekomst!

Ik ben al jarenlang tevreden met de zaden en service van De Bolster en beveel die aan anderen.

Altijd duidelijk, correct en kwaliteit

Fijn om een betrouwbaar adres te hebben om zaden te bestellen.

Snelle levering !

Snelle levering g ! Goede bestel site… Alleen jammer dat de pakketdienst het pakje onbeheerd op de brievenbus achterliet!!! Hâte was voor een behoorlijk bedrag !

In goede orde ontvangen, net gezaaid, resultaat nog even afwachten dus

Aanrader!

Bezorging zoals toegezegd en per email aangekondigd, verpakking stevig en precies passend zonder opvulling. Zaden kiemkrachtig tot in 2025! De raapstelen kwamen na 2 dagen al op! Bijzonder toch, bij de huidige dagtemperatuur van 25⁰C.

Goede en snelle levering

Voldoet aan verwachting. Prettig dat je biologisch is.

Goede zaden en een goede service

De zaden zijn vers en hebben een sterk groeikracht. Breed assortiment. De service is goed, ik heb nooit een probleem gehad. Ik krijg de zaden per post na 2 of 3 dagen.

Alles is heel goed verlopen, precies zoals dat eigenlijk ook hoort.

De Bolster helpt mij van mijn tuin een succes te maken.

Zowel de gids, als de zaden en de communicatie en afhandelen van mijn bestellingen zijn prima. Een enkele keer komt het voor dat een gewas niet doet wat ik verwacht had. Dat kan veel verschillende oorzaken hebben. Het is daarom fijn om ook de nieuwsbrief te ontvangen en de tips ter harte te nemen.

Veel keus voor biologisch en GMO vrij! Levering volgens aangegeven levertijd! Geen 5sterren ivm stukke doos door koerier. Awel alles onbeschadigd ontvangen. Eerste wintergroenten al geplant en die komen al op, nu nog wachten tot het nieuwe groei seizoen!

De Bolster levert snel en de kwaliteit van de zaden is prima.

Keuze gemaakt. Pagina en bestellen helder. Bezorging perfect.

Alles vlot gekregen, met nog iets extra's

altijd hoge kwaliteit!

Zeer goede zaden en assortiment! De bezorging was bijna té snel, had van mij trager gemogen om de bezorgers niet te hard te laten werken. Verder ben ik al jarenlang klant en altijd heel tevreden!

Top producten

Zaden doen het goed en geven geweldig resultaat

Super netjes afgehandeld

Zaden besteld en netjes geinformeerd over de bestelling en bezorging

Makkelijk bestellen

De website legt voldoendeuit om een goede keuze te kunnen maken, maar niet teveel info waardoor je afhaakt. Alleen bloeien op maand selectie in de filters zou het helemaal compleet maken.

Soms klopt het gewoon allemaal. Zoals bij De Bolster.

Mooi assortiment. Respect voor de natuur. Snel geleverd. Prettige uitstraling. Wat wil je nog meer?

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe