Super goed

Gemakkelijk om te bestellen. Volgens afspraak bezorgd in goed doosje met een verantwoordelijke vulling tegen beschadiging. Kon investeren groene afval container. Super

Goede zaden en snelle levering

Ruime keuze met een goede beschrijving op de website

Snelle en correcte levering!

Veel keuze uit zaden, altijd leverbaar. Snelle levering, dat is ook erg fijn.

Heel positief!

De duidelijke info over op de website heeft me geholpen een goede keuze te maken. Tevens een fijn werkende bestelsite. Snelle verzending. Traject goed te volgen. Mooi verzorgd pakket. Recyclebare vulling is top!

Snelle service.

Echt een fantastische website met een grote hoeveelheid keuze aan biologische zaden. En snelle verzending.

Biologische en GMO-vrije zaden via snelle verzending

Ik heb nu voor de derde keer zaden besteld want met de te verwachte voedselcrisis is het belangrijk meer zelfvoorzienend te worden. Aangezien ik graag goede voedingsstoffen uit mijn groenten wil halen, kies ik voor biologische en GMOvrije zaden. Ze zijn een paar jaar houdbaar, dus ik kan met een voorraadje vooruit. Als er ooit een tijd was dat het belangrijk is voor je eigen voedsel te zorgen, is het de komende tijd....En dan zijn zaden van de Bolster een aanrader.

Verantwoorde producten

Een vertrouwd gevoel

Snelle levering, goed verpakt. Wel had ik een kaartje verwacht bij het zaad met een foto van het eindresultaat van het zaad en een korte uitleg over de periode waarin het gezaaid en geoogst kan worden. Natuurlijk staat dit op jullie website, maar als je dit zaad bewaart is het praktisch om te weten en te zien waarvoor het bestemd is.

Prima service en netjes verpakt

Duidelijke website en snelle levering

De beste leverancier met het meest uitgebreide aanbod en daarbij goede informatie over het zaaigoed (goed !)

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en service!

mooi produkt

De Bolster maakt happy faces

Snel en professioneel! Wil je bio zaden dan is de Bolster het juiste adres. De eerste sla steekt zijn hoofd alweer uit de grond, love it!

Ik ben vriendelijk te woord gestaan en heb vakkundig advies gekregen over het soort groenbemesters dat nodig was voor de soort grond van mijn terrein.

Prima webshop

Kocht altijd al zaden , her en der, bij bijv natuurvoedingwinkels, bio kwekerij etc. Nu toch maar een complete bestelling gedaan. Was erg prettig, overzichtelijk ook. Wat ik miste is de ui tyleg over F1. Als ik dat eerder had geweten dan had ik mss eerder geen F1-zaden gekocht.

Mooi assortiment, goed verpakt

Bolster zaden zijn bio en van goede kwaliteit, dat vind ik het belangrijkste. Maar verder ben ik ook erg tevreden over de heldere info, de ruime hoeveelheid die je per verpakking krijgt, de milieu-bewuste verpakking voor het verzenden en de verzending zelf. Ik ben blije en vaste klant!

Wederom een prima ervaring

Prima afhandeling van bestelling. Alleen jammer voor extra dag levering: na overdracht aan vervoerder duurt het een extra dag voordat pakket wordt afgeleverd.

Good qualiteit zaden

I love that you can get a list of seeds by month on the site as that helps me with planning.

Leuke site, goede service

Ik heb het kinderboek moestuinen gekocht voor mijn kleinkinderen. Hoop ze zo de liefde voor de natuur mee te geven.

Kwaliteit, makkelijk besteld, overzichtelijke site, betaalbaar. Amen

Niks aan veranderen. Superblij mee!

Zorgvuldige en snelle afhandeling.

Makkelijk te bestellen, duidelijke informatie, ,compact verzonden.

Mijn eerste tuinier-ervaring begonnen

Zaden 2 dagen geleden geplant (cherry belle) Zijn allemaal prachtig in de kiem op het moment! Spinazie reuzenblad buiten aan het uitproberen :) ben benieuwd! Blij dat het geen GMO zaadjes zijn. Back to nature.

De Bolster is geweldig en uitstekende kwaliteit

ben blij dat de Bolster er is, al jaren een bedrijf waar je biologische zaden kunt kopen, goede service dank !

Voldoende keus, goed verpakt, snel geleverd

Het assortiment is breed genoeg, en bijna alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar. De producten worden goed verpakt voor verzending, en levering is vlot. Prima bedrijf

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe