Voldoende keus, goed verpakt, snel geleverd

Het assortiment is breed genoeg, en bijna alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar. De producten worden goed verpakt voor verzending, en levering is vlot. Prima bedrijf

Fantastisch assortiment. Snelle versturing. Goed en duurzaam verpakt.

Ik word heel happy als ik jullie website zie. Ziet er erg goed uit. Het zaad is ook van uitstekende kwaliteit.

Te trage toezendind

De Bolster heeft een goede naam en t zaad is natuurlijk goed maar postnl maakt er een potje van. Na ruim een week de bestelling ontvangen. Ik heb alsnog plantjes gekocht.

Goede kwaliteit

Ik koop hier altijd mijn moestunzaden vanwege de goede kwaliteit en duurzaamheid.

Mooie verpakking om cadeau te geven

Een leuk cadeau en een mooie start voor een eerste moestuin.

Prima levering en mooie producten met oog voor het milieu

Alles keurig op tijd en netjes verpakt geleverd. Mooi dat er oog is voor het milieu ook in de verpakking.

Verhelderende informatie

Ik heb deze groenbemesters besteld en ontvangen. De informatie op de site is voor mij heel verhelderend en helpt me om keuzes te maken in te bestellen zaden.

Mooie zaden en goed verzonden en met gelukkig maar weinig verpakking .

Prima producten en razendsnelle levering

Er wordt geleverd wat beloofd wordt

De Bolster zaden hebben bij mij in de tuin een goede en smaakvolle productie opgeleverd. De uitleg erover is duidelijk. De verzending en de communicatie over de zending is goed. Het toegevoegde materiaal is biologisch afbreekbaar. Kortom ik ben een zeer tevreden klant en ik omarm uw missie om te streven naar biologisch telen.

M

Mmm

Prima service onnodige verzending en verpakking

Ik heb drie zakjes zaad besteld, dit arriveerde per bestelbus van DPD als pakketje met opvulmateriaal. Pakketpost is echt onnodig voor deze bestelling een enveloppe met de zakjes, past in de brievenbus dus ik hoef er niet voor thuis te blijven, scheelt een DPD bestelauto die er speciaal voor rijdt en spaart veel karton en opvulmateriaal en ik neem aan ook verzendkosten. Probeer kleine zendingen keiner te verpakken en met post-nl per fiets te laten bezorgen. Verder prima levertijd, bestelproces en levering.

Biologische zaden! Yeah!

Keurig verpakt en snel verzonden biologische zaden. Wat wil een mens nog meer.

Fijn om gemakkelijk goede zaden te kopen, te laten groeien en van te genieten.

Goed en klantgericht

Probeer zoveel mogelijk een verpakking te gebruiken die door de brievenbus kan. Dit voorkomt dat pakjes niet bezorgd kunnen worden en mensen (met de auto) naar een afhaalpunt moeten ook hoeft er dan niemand thuis te zijn voor ontvangst. Verder top.

Duidelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering

Vanuit verschillende insteken kun je vinden wat je zoekt. Zoals de vraag: Wat kan ik nu zaaien? Heel overzichtelijk en prettig.

Verzending matige kwaliteit

Bestellen ging makkelijk. Het verzenden duurde langer dan verwacht mocht worden. En uiteindelijk was de verpakking van bolster kapot waardoor een groot deel van het zaad in de doos zat en er uit viel.

snelle levering, duidelijke informatie

niets aan toe te voegen

Altijd goed!

Biologische zaden van betrouwbare kwaliteit, snelle levering.

Prima site. Efficiënts en altijd zeer goede kwaliteit

Ook een prima milieuvriendelijke verpakking

Kwaliteit

Nvt

Snelle levering, milieuvriendelijke verpakking, duidelijke instructie over zaaigoed op achterzijde

Keurige levering

Blij met verpakkingsmiddelen. Zaden nog niet uitgeprobeerd, is een kado

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe