Keurige levering

Blij met verpakkingsmiddelen. Zaden nog niet uitgeprobeerd, is een kado

Top kwaliteit aan zaden.

Ik ben heel blij met de mijn bestelde zaden.

Bestelling werd goed verpakt bezorgd. Kwam op tijd aan.

Snel verstuurd

Goed verpakt, snel verstuurd. De zaden zelf zijn in zakjes verpakt met duidelijke instructies en omschrijving.

prima en prachtig

fijne biologische zaden, snel geleverd, mooi verpakt. graag zou ik ook nog boekweit en de grijze pompoen bestellen, zo te zien alleen voor bedrijven beschikbaar?

Overbodige verpakking

Mijn setje zaden kon gemakkelijk besteld worden. Ik moet alles zaaien, dus daar kan ik niets over zeggen. De levering liet een beetje op zich wachten, dat vind ik persoonlijk helemaal niet erg. Maar het was een bizar grote doos, terwijl het uiteindelijke zadenpakket gewoon door de brievenbus had gepast. Nu moest het via pakketdienst vervoerd worden en ik moest uiteindelijk alsnog de auto in om het op een verzamelpunt van dpd (o.i.d.) op te halen. M.i. onnodig.

TOP!

snelle levering en uitstekend zaad :-)

het ziet er keurig verpakt uit

zeer te vreden

Helemaal prima

Goede en snelle levering en duurzaam opvulmateriaal.

Goede kwaliteit biologische zaden en snelle levering

Ruim assortiment biologische zaden voor de groente- en bloementuin, Goede kwaliteit van het zaad, aantrekkelijke verpakking en snelle levering via de post.

Snelle levering, leuke verpakking

Ik ben blij met de zaden en de belofte wordt waargemaakt.

Van begin tot eind zorgvuldig

Ik weet niet hoe ik het nog beter kan omschrijven als met de zin hierboven

Goed vindbaar, duidelijke info en goede levering zonder beschadigingen aan het glas

Een startpakket kiemgroente kweken besteld. Duidelijke info vooraf en soepel bestelsysteem. Bij levering was alles goed en duurzaam ingepakt met een biologisch afbreekbaar piepschuim.Super. Goed verpakt zodat het glazen kweekschaaltje goed is aagekomen.

Goed zaad

Beste leverancier, teelt en schoont zelf. Daardoor goed te traceren en verse bio zaadjes. Accurate verzending.

Goed geholpen toen het pakket verdwenen was met pakketdienst.

Snelle service! Over de kwaliteit kan ik nog weinig zeggen omdat het zaad net de grond in is.

Snelle correcte levering. Goede kwaliteit zaden.

top

in alle opzichten top

Tot zover prima ervaring

De website was gemakkelijk en de uitleg bij de zaden zeer goed . Hoe de zaden het doen moet nog blijken , daarvan ik niets over zeggen nu

snelle goede service

duidelijke site, makkelijk kiezen, snelle levering , goede verpakking

perfecte levering

fijn dat er milieuvriendelijke verpakking wordt gebruikt bij het verzenden, snelle levering!

Perfecte levering

Perfecte levering en pakket super bio verzorgd.

Goede kwaliteit zaden en goede service

Er was iets mis gegaan met mijn bestelling door de transporteur, maar De Bolster heeft dit heel snel en goed opgelost. Goede service!!!

Keurig verpakt

Geleverd zoals verwacht

Verzending netjes en snel

Het is een kadootje voor mijn broer dus verdere ervaring heb ik nog niet.

In alle opzichten goed geregeld

Alles wat De Bolster beschrijft maken ze wat mij betreft waar.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe