Goed en snel

Snelle levering, goed verpakte zaden. Groot assortiment

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering, bestelling compleet

Top.

Snelle service prima produkt

Gezonde bewuste keuze

Mooie producten en snelle levering

Prima zaden

Snelle levering. Keurig verpakt. Uitsteke b de zaden

fijne zaden, mooie en schone wereld, fijn bedrijf!

Ik koop al meer dan 10 jaar zaden bij de Bolster. fijn dat er biologische zaden zijn. ik heb altijd een doosje met een voorraadje staan voor het nieuwe seizoen. Ik kan niet zonder zitten.

Duidelijke site en goede service

Het is fijn bestellen bij de Bolster. De website is overzichtelijk. Je ziet in een oogopslag of iets voorradig is of niet. De levering is goed met afbraakbare materialen. De groeikracht van de zaden is ook top! We krijgen er hele fijne planten van!

Fijne website en uitstekende bezorgservice

Bedankt voor de fijne ervaring op de website. Het was vrij duidelijk allemaal. Ook bezorging ging snel en soepel.

Snelle levering. Prima

Altijd vriendelijk en behulpzaam, snelle levering en goede kwaliteit

Aldus heel blij met de Bolster

Zeer tevreden!

Altijd binnen de beloofde bezorgtijd in huis en tot nu toe erg tevreden over de kwaliteit van de zaden. Ik blijf zeker terugkomen :)

top

Het belangrijkst is , of de zaden biologisch zijn. En of de verpakking papier is. dat is allebei zo.

Snel geleverd voor een goede prijs

Red de bijen goudsbloemen besteld 250 gram en wat zaden. Zit in een mooie verpakking en is er snel verzonden. Er zat ook een persoonlijk kaartje bij. De moeite waard!

Trots en goede levering

Ik heb voor het eerst zelf mijn bio zaden bij de bolster besteld. vorige keren was samen met een vriendin die een kwekerij heeft. Ik ben helemaal trots op mijn eigen bio zaden en het aanbod is dan ook echt ruim bij de bolster! De informatie bij de producten is ook echt nuttig, van standplaats tot zaaitijd etc. De levering was ook snel dus ik kon nog lekker zaaien deze week zoals gepland! Enige wat wel handig is om te weten is dat je niet per se hoeft thuis te blijven voor levering met DPD blijkbaar, want het pakketje pastte door de brievenbus ;). Verder dik tevreden !! Kom zeker weer terug volgend jaar.

Op tijd geleverd, netjes verpakt en goede zaden (vers).

Uitstekende kwaliteit zaden en kiemen

Altijd goede zaden met goede kiemkracht. Fijne service, snelle bezorging

Alle zaden zijn opgekomen!!

Geweldig het succes van jullie oprechte biologische teelt, wat niet makkelijk en misschien ook een beproeving zal zijn soms waarbij ook geduld zal zijn om dat te bereiken. Al onze zaden van Bolster kwamen op en werden goede en lekkere groenten, top!!

Bestelling wat lang onderweg geweest

Zie boven

Helemaal tevreden

Mijn bestelling van mooie zakjes groenbemester zaden was snel en netjes ingepakt bezorgd.

Veel mooie zaden, goede webshop

Veel info over timing en manier van zaaien, veel keuze, goede prijs en prima verzending.

Alles klopt

Goede producten, snelle levering, milieuvriendelijke verpakking, duidelijke communicatie, aantrekkelijke pr; kortom een bedrijf waar ik veel vertrouwen in heb en steeds naar terugkeer.

Beste zaden, echt natuurlijk product

Ik had zaden gekocht her en der en kwam uit, via een kennis. bij de Bolster. Sindsdien nooit meer ergens anders gekocht. Persoonlijke touch, goede prijs/kwaliteit en prima zaden: maar vooral, als reden 1, is dat ik met de natuurlijke zaden van de Bolster dus vermijd dat ik bewerkte gewassen krijg in mijn moestuin maar alleen het echte, natuurlijke product. Niks Monsanto rotzooi: Alleen het echte werk. Koop nooit meer ergens anders. Dit team krijgt van mij een dikke tien!

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe