Helder

Easy ordering, fast delivery, excellent communication, and top-quality seeds.

I had a great experience with De Bolster! Ordering from their website was super easy and I received my seeds super quickly. The communication was top-notch, they kept me informed every step of the way via email, so I always knew where my parcel was. I've bought from them before, and the seeds have been of the highest quality. The variety is impressive, and everything I’ve planted has grown beautifully. The veggies were not only healthy but also incredibly delicious. I'm especially thrilled to have found a South American veggie seed that's hard to find in Europe, not even the at the veggies shop. Thanks to De Bolster offering it in organic and bio form I can finally grow end enjoy my own.

Gewoon.....

Goed snel, prima kwaliteit, goed en ruim assortiment, wat moet je nog meer zeggen?.?

Daar wordt met zorg gewerkt aan je bestelling

Altijd een persoonlijke benadering en tips in combi met de nieuwsbrief. Leuke suggestie; stuur bij elke bestelling een gratis zakje zaad mee (er is altijd wel iets wat op moet, toch?). Dat is verrassend en gul en zo kom je altijd weer terug. Zeker in een tijd dat je als consument overal tegen hogere prijzen aan loopt.

Goede informatie en service

Goede informatie en service

Kopen bij De Bolster is kopen voor een betere wereld!

Ruime keuze uit uitsluitend biologische zaden . Perfect en snel geleverd! Verzonden in kartonnen verpakkingen die niet groter is dan nodig ! Zegt het voort!

Zaai het verder !

Prachtige website met een zeer gebruiksvriendelijk bestelproces.

Makkelijk te bestellen

Snel geleverd! Top

Groot assortiment, goed verpakt aangeleverd.

Als je bewust voor Biologische zaden kiest dan kom je bij de Bolster. Hiermee heb je ook de grootste kans op een succesvolle groei en oogst.

Vruchtbare samenwerking

Go with the flow waar liefde voor de Aarde samenkomt

Super snel, mooie keuze.

We hebben heel goede ervaringen met de Bolster. Handige website. Snelle levering. Ik zou het handig vinden als de zaden ook op grondsoort te zoeken zijn. Maar misschien heb ik dat gemist.

Fijne overzichtelijke website, bestellen verloopt vlot. Alle zaden snel en netjes geleverd. Top!

Picobello

Mooie verpakking zowel de zaden maar ook de verzend verpakking. Mooie duidelijke uitleg van de zaden op het zakje en op de website. Veel zaad van zeer goede kwaliteit. Word ook gebruikt door de professionele tuinders en alles biologisch. Dank voor alles.

tevreden

ik vind het fijn dat ik kan opzoeken wat de zaai, verzorging en oostaanwijzingen zijn. En natuurlijk dat het biologisch is!

heel goed!

snelle bezorging en perfect ingepakt

Goede zaden, fijne zaaikalender

Alles doet het goed wat ik aan jullie zaden zaai.

Goede zaden, goede service

Mijn ervaring is enkel positief, zeker omdat de zaden snel geleverd worden. De verpakking is oké, eventueel vulmateriaal idem. Ga zo door!

Veel keuze, goede kwaliteit, advies en snelle service.

Ik heb goede ervaringen met bestellingen. In de nieuwsbrief goed tips en de bestelling wordt snel geleverd

Mijn brievenbus pakketje toch ontvangen.

Op 5 februari zowel van Bolster ( 'klaar voor verzending') als van DPD ('pakketje is ontvangen') een emailbericht ontvangen. Op 12-2 heb ik pas mijn brievenbuspakketje ontvangen. Een beetje laat! Wel werd er adequaat gereageerd toen Bolster van mij vernam dat het wat lang duurde.

Snelle en goede levering

De website werkt prettig, dus makkelijk bestellen. De bestelling werd snel en volledig geleverd. Voldoende info op website en bij bestelling. Kortom, prima.

Bestelling via PostNL, prima zo!

De bestelde zaden zijn altijd van goede kwaliteit, gmo vrij. De order is op verzoek via PostNL verzonden en in goede orde ontvangen. Prima service en kwaliteit.

Altijd goed.

Handige website, alles snel te vinden, snelle levering, verpakt in daadwerkelijk afbreekbaar vulmateriaal en goede kiemkracht van de zaden.

Goed verzorgd prima kwaliteit

Altijd prima verzorgd . Prijs en kwaliteit in evenwicht

Superfijn dat er een aanbieder is voor biologische zaden

Overzichtelijke site. Veel aanbod, ook van eetbare bloemen. De uitleg bij alle producten is fijn. Het is de investering waard om zoveel biologische producten straks te kunnen oogsten.

Mijn ervaring is goed maar bij de gekochte zaden zou ik graag info meekrijgen over zaaiseizoen.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe