Topbedrijf!

Al jaren bestel ik biologisch zaad bij de Bolster, niet vaak maar alleen daar, en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, duidelijke omschrijving, snelle levering, milieuvriendelijk verpakt.

Ziet er goed uit.

Heb zaden net gebruikt dus effect nog niet te beoordelen. Verpakking en uitleg gebruik prima.

Snelle levering en slim verpakt

De levering is snel en je word constant op de hoogte gehouden hoe het met je levering staat. Slim verpakt met composterbaar vulmiddel.

Zag er keurig uit.

Hoge kwaliteit zaden met een snelle service

Groot assortiment met biologische zaden. Ze worden snel en netjes thuis bezorgd. Ook de verpakkingsmaterialen wordt goed over nagedacht

Topper

Mijn favoriet!! Kwaliteit van de zaden is geweldig en de verzending verloopt vlekkeloos. Aan de verpakking is net zoveel zorg besteedt op een milieuvriendelijke manier. Ze trekken daarin door waar ze voor staan: met respect voor de natuur.

Snel en goed

Levering snel. Producten goed beschreven

Kennis, informatie en service, in één woord: Bolster

Snelle en millieuverantwoorde levering, duidelijke website met juiste wel/geen op voorraad. Telefonisch bijzonder snel en correct contact. TOP!

Goed en keurig

Snelle bezorging, eventueel bij kleine bestelling een brievenbus verpakking gebruiken

Snelle en goed verzorgde levering

Alles correct geleverd en snel gestuurd. Volgende keer graag weer. Ook fijne duidelijke site

Totaal goed

Super snelle levering!

Mijn eerste bestelling is super gegaan. Heel eenvoudig en binnen een paar dagen in huis.

Fijn bedrijf

Mooi verpakt en snelle levering

Gewoon goede zaden en snel geleverd

Iedereen zou hier moeten bestellen in plaats van bij de reguliere zaadhandel.

Snel en goed

Bij De Bolster hebben ze een zeer uitgebreid assortiment zaden. Bij een bestelling houden ze je fijn steeds op de hoogte van de status en de zaden vallen duurzaam verpakt snel in je brievenbus.

Producten keurig verpakt en snel geleverd. Goede kwaliteit !

Ze doen wat ze zeggen. Prima service

Goede zaden, snelle evering

En plezierig in telefonisch contact.

Goeie service, veel keuze en fijn biologisch!

Heel blij met Bolster. Het is een fijne gedachte dat de groenten en bloemen die ik kweek biologisch gestart zijn en met zoveel zorg en goeie service worden geleverd. Vlotte levering, fijn dat duurzaamheid ook in verpakkingsmateriaal wordt meegenomen. Wordt t bodemleven ook blijer van.

Eenvoudig te bestellen, met een perfecte levering.

Uitgebreide keus in biologische zaden voor mijn moestuin en kas. Correcte informatie over het bestelproces met een dito uitlevering.

perfect!

snel en goed

Zowel de zaden als de klantenservice zijn van goede kwaliteit.

Al jaren bestel ik de zaden bij Bolster en ik ben nog steeds tevreden.

Snelle levering; goed verpakt. Prima

Snelle levering; goed verpakt. Prima