Verrassend goede verpakking.

Verrassend goede verpakking, mooi dat ik dat ene pakje bonen zo snel in huis had.

De zaden zijn goed aangekomen .

Jullie vragen om een ervaring van de zaden , Maar ze zitten nog maar net in de grond , dus kan er nu nog weinig van zeggen. Jullie kunnen beter na een paar maanden vragen , hoe de zaden zijn bevallen en of ze goed zijn gegroeid. Helaas kan ik nu nog niks van zeggen .

Het komt door het kapitalisme

We moeten vaker de Internationale zingen

mooie producten en een prima levering

Het geeft een fijn gevoel om zaden van de Bolster te ontvangen, want ik weet dat ze goed zijn. Normalerwijze koop ik de Bolsterzaden in de natuurvoedingswinkel, maar daar hangt niet het hele assortiment. De zakjes waren goed en duurzaamverpakt en het pakje kon door de brievenbus. Ik ben zeer tevreden..

Snelle en correcte levering

Prima bedrijf, levert snel en correct én alles uiteraard biologisch. Top!!

Fantastische service bij verlies pakket

Mijn pakketje van de Bolster raakte kwijt doordat DPD geen briefje door de bus deed. Was niet meer terug te vinden. Waar DPD niet thuis gaf werd ik door de klantenservice van de Bolster super vriendelijk te woord gestaan, eerst om het pakketje mogelijk nog te lokaliseren. Toen dat niet lukte had ik binnen twee dagen een nieuw pakket in huis, terwijl zij zonder mij ermee lastig te vallen het uitzochten met dpd. Kunnen veel bedrijven iets van leren! Dank!

Uitstekende kwaliteit en service

Je weet dat de bolster voor biologisch en kwaliteit staat

Goede kwaliteit, goed verpakt, duidelijke site, goed aanbod

Prima ervaring gehad

Duidelijke webshop en bezorging en verpakking was prima.

goed zaad

veel keus, maar niet alle door mij gewenste zaden zijn biologisch te verkrijgen.

Prima zaden!

De bezorgservice is snel en de website is ook prima. De verpakking is te klein en ik denk dat de zaden veel beter onderhouden kunnen worden met aluminiumfolie aan de binnenkant van de verpakking.

Alles is gearriveerd

Geen belemmeringen

Bio is de toekomst

Prima service. Lekker snel

Uiteraard een goed product, maar ook snelle levering!

Al jaren bestel ik bij De Bolster. Nu viel het mij op dat de levering zo snel was! Zeer gewaardeerd!

Overzichtelijk

Goede beschrijving van product en teelt wijze

Snel geleverd, functionele verpakking, leuke persoonlijke noot, prima kwaliteit

Snel geleverd, functionele verpakking, leuke persoonlijke noot, prima kwaliteit. Dus ik ben dik tevreden. Nu natuurlijk even afwachten wat al die zaden gaan doen......

Bolster zaden geweldig

Laatste bestelling vond ik het echt waardeloos dat wegens regels van DHL mijn pakket (nu nog steeds want ik heb zo weinig tijd) bij een of andere winkel in het dorp ligt. Ik was uiteindelijk dan afgelopen maandag naar deze winkel op zoek gegaan, na lang zoeken uiteindelijk gevonden (niet duidelijk op de mail) maar toen was deze dicht! Kan ik weer terug, wat ik dus nog moet doen. Ubervervelend vind ik dat. En ik vind het twijfelachtig of DHL inderdaad verder gelopen is naar onze voordeur want wij zijn eigenlijk altijd thuis maar ze moeten een stukje oprijlaan op en regelmatig heb ik met DHL meegemaakt dat ze daar geen zin in hebben

Winkel met ook grotere zakjes zaad

Eindelijk een winkel die ook zakjes verkoopt groter dan enkele grammen, daarnaast wordt het biologische aspect ook steeds groter. Betrouwbare winkel en je producten zijn snel binnen, ook handig is dat je info over het zaaien vindt

Prima geregeld!

Prima zaden, vlotte levering

Veel uitleg op de website en de Nu Zaaien kalender is top

Enorm handig, de Nu Zaaien kalender en ook dat er veel uitleg bij de producten staat. Inmiddels zijn de zaden al mooie plantjes aan het worden.

Alles prima in orde, snelle service.

Zoals hierboven staat. Alles positief.

Mooi verpakt en veel zaadjes voor een goede prijs

De bestelling was op een verkeerd adres bezorgd. Gelukkig waren de mensen zo aardig om ze op het juiste adres te brengen. Verder was het pakket mooi compact ingepakt.

Blij met de zaden, snelle levering

Veel keus, snel geleverd, mooie missie, websiteopbouw kan handiger. Moet nu steeds terug naar hoofdmenu om van categorie te wisselen.

Snelle levering en kwaliteit behoeven geen extra’s!

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe