Snelle service, goede zaden, goed resultaat!

Ik snap eigenlijk niet waarom men voor een moestuin, of voor de bijen, geen biologische zaden zou nemen. Dat gaat mijn verstand te boven. Daarom kom ik hier bij De Bolster terecht. Waanzinnig veel keuze. Ik moet me echt inhouden. en goed resultaat. Vorig jaar veel geoogst.

Uitgebreid assortiment

Top zaden voor een goede prijs. Rijk aanbod!

Van bestelling tot bezorging is alles in orde. Kanttekening: het belangrijkste blijft kwaliteit, dat wil zeggen, de kiemkracht van de zaden. Wat is het uiteindelijke resultaat? Ja dat kan ik pas beoordelen na een of enkele jaren.

Ruim assortiment, goede informatie

Veel keuze voor de hobby-tuinier, met nuttige informatie op de website. Snelle verzending met composteerbaar vulmateriaal.

Uitstekend !!

Alles uitstekend !!

prima doos

de zaden zaten in een sterke kartonnen doos die in mijn geval door de brievenbus kon

Groot assortiment, veel info op site, snel en netjes geleverd.

Mooi bedrijf, groot assortiment

Goede zaden, uitgebreide zaai en plant instructies

Snel en goed

Zaden kwamen snel. Bestellen was makkelijk, overzichtelijke site. Erg fijn.

helemaal goed

Duidelijke website, Voldoende keuze, iets meer keuze binnen een soort zou fijn zijn. Goede kwaliteit Snelle bezorging

dol

ik ben dol op de zaden van De Bolster

Beste

Hartstikke goede bio zaden. Precies wat nodig is voor ‘bewuste tuintje’

prima zaden, prima service

Fijn om te weten dat de zaden biologisch zijn.

Geweldige kwaliteit en service

Bolster is een mooi bedrijf dat fantastische biologische zaden en goede service levert!

Prima zaden en mooie lekkere kiemen.

Prima.

Met aandacht verzorgde verzending

De informatie op de site is helder, mooie bloemen fijne groente. Praktische tuinier informatie, helder beeld. Kortom prima!

Uitstekende service, goede zuivere producten!

Fijne webshop met duidelijke indeling en beschrijving van eerlijke producten. Het pakket werd snel geleverd in een vriendelijke verpakking.

Erg goed

Stckers over de grootverpakking vind ik niet handig. De praktische info ontbreekt zo. Dat is maar een klein detail..Verder goede kwaliteit, prettige communicatie en snelle zending.

Wat een hartverwarmend bedrijf

Veel keuze, alles bio, goede beschrijving en snelle service

Soms is de levertijd wat langer en jammer dat jullie geen biologisch pootgoed hebben. Maar misschien is dat een andere tak van sport

prachtig bedrijf, 100% service

snelle levering, mooie info

Prima, eerlijk zaad. Snelle en goede verzorging.

Aangenaam, betrouwbaar

Tevreden

Snelle levering van alle producten.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd!

Wij bestellen nu al een ruim aantal jaren biologische zaden bij De Bolster voor onze moestuin. Er is altijd veel keus, het bestellen is eenvoudig en er wordt snel geleverd. Kortom: prima service!

Een echt betrouwbaar adres.

Het is gezond zaad en je weet zeker dat het opkomt!-

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe