Uitgebreid biologisch aanbod en heldere communciatie

Ik kan alle informatie over het gewas op de website vinden. Ook uitgebreid wanneer en hoe het geplant moet worden. De zaden worden netjes op tijd geleverd met begeleidende emails over de verzending. De zaden zijn 3 jaar houdbaar. Ik heb ze nog niet geteeld dus hoe het smaakt moet ik nog afwachten. Maar De Bolster heeft een goede naam dus ik vertrouw daar op.

Goede en snelle service

De Bolster reageert altijd snel en geeft goede info. Groeten, Vincent

Ik heb na meer dan een week mijn bestelling niet ontvangen

Helaas wacht ik nog met smart op mijn bestelling

Mijn ervaringen zijn uitsteken

Mooie kwalitatief uitstekende zaden, die lang meegaan. Ik koop al jaren bij Bolster: goede service, snelle levering, prima verpakking en voorlichting over het gebruik. De zaden leveren een goede oogst. Mooie website en informatieve nieuwsbrieven. Ik ben blij met Bolster. En dat allemaal biologisch, dus goed boor onze planeet, en voor plant, dier en mens.

Ik bestel al jaren bij de Bolster. Altijd snel geleverd en blij met de uitstekende biologische zaden en het assortiment

Super snel bezorgd en telefonisch zeer vrien delijk en behulpzaam!!!

Zeer correcte en behulpzame medewerkster! Zeer snel bezorgd!Top!

Prima biologische zaden

Ik had een zestal zakjes zaad besteld die makkelijk in eenvoudige envelop hadden gekund en door de brievenbus had gekund. Het doosje waarin het geleverd werd bevatte hoofdzakelijk lucht. Wat jammer voor een bedrijf die het milieu een warm hart toedraagt. Verder alles prima

Duidelijke website en bestelformulier , snelle levering.

Verpakking iets te groot .

Goede en snelle afwerking

Opmerking Ik hebt altijd gedacht dat de zaden van Bolster biologisch dynamisch waren met Demeter keurmerk

ruime collectie zaden

Op de site van de Bolster is het genieten van het kijken door de ruime collectie zaden en ook de nieuwe zaden voor de moestuin. ik heb deze zaden al meerdere kern gebruikt met steeds een goed resultaat.

Alles goed en in orde ontvangen op het tijdstip dat was aangegeven.

Website en bestelling zijn overzichtelijk en goed gestructureerd.

Gewoon goed

Het bestellen, de afwikkeling en het ontvangen van het bestelde verliep naar verwachting. De zaden zien er goed uit en het gegeven dat het biologisch is, is niet zomaar wat. In mijn optiek is de wijze waarop jullie bedrijf bezig is nodig voor het voortbestaan van de mensheid op de lange termijn. In een woord goed en ga zo door!

Uitgebreid assortiment snel geleverd

Fijn bedrijf met uitgebreid assortiment biologische zaden. Snelle levering

Tevreden

Het bestellen ging eenvoudig, de bestelling werd snel en conform afspraak bezorgd.

Fijne afhandeling

Biologisch is beter vandaar mijn keuze! Zelf zaden opkweken met deze biologische zaden.

Ik weet niet precies hoe lang maar ik bestel al tientallen jaren Bolster zaden. Verheug me altijd op de catalogus.

Biologische zaden van topkwaliteit.

Geweldig aanbod van de oh zo belangrijke biologische zaden. Prima service.

Goede zaden, gebruiksaanwijzing mjnimaal

Graag op de zakjes met zaden aangeven diepte, ruimte tussen de zaden, hoogte van de bloemen en groente, etc. Huidige informatie is karig, zeker voor een beginner met groentetuin.

prima service, volop keuze

prima site, vlot bezorgt.

Snelle levering en kwaliteit

Fijne overzichtelijke site Wel hoog bedrag voor gratis bezorging. 2 pakjes zaden passen ook door de brievenbus

Het was netjes verpakt.

Over de inhoud van de zaad zakjes kan ik eerst oordelen wanneer deze gezaaid en opgekomen zijn.

Een mooie begin van biologisch tuinieren snel in je brievenbus!

Redelijk ruime keuze (ik miste de snackkomkommertjes), goede kwaliteit zaad, milieuvriendelijk verpakt en snel in huis, gewoon door de brievenbus.

Overzichtelijke site, goede beschrijving,snelle levering! Top!!

Zorg voor andere bezorgservice

Alles ging prima, tot het bezorgen met dpd. We waren niet thuis, bezorger heeft pakket voor de deur gezet en zo troffen we het aan. Iedereen had dat mee kunnen nemen.

Snel, persoonlijk, vriendelijk, kwaliteit

Het bovenste lijkt me duidelijk genoeg toch?

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe