Snel, persoonlijk, vriendelijk, kwaliteit

Het bovenste lijkt me duidelijk genoeg toch?

Altijd snel en keurig afgeleverd

Blijf het volgen

Top zaden

Hele goede ervaring met de Bolster zaden. Ik vind het belangrijkste GMO vrij en biologisch. De verpakking is heel milieubewust..

Altijd goed en op tijd geleverd

Goede service. Goede producten.

Mooie catalogus, makkelijk op de website bestellen, snel geleverd, leuk dat persoonlijke kaartje! Ook de buren bestellen nu bij De Bolster, deze zaden gaan mee naar India.

Betrouwbare webwinkel in biologische zaden

Ik heb al meermaals bij De Bolster besteld (afgelopen jaar voor het eerst). Ruim assortiment, duidelijke website. De Bolster verzendt vlot alleen de DPD bezorgt niet erg vlot helaas. Als beginnend tuinier zou ik De Bolster als tip willen meegeven om duidelijke zaaiinstructies bij elk product te vermelden. Er staat wel wanneer je moet zaaien maar niet hoe diep (dat wisselt per soort). Dat is voor mij als beginner erg onhandig. Verder ben ik erg tevreden.

Zoals gebruikelijk alles weer prima geregeld.

De zaden zijn makkelijk te vinden. De site erg gebruiksvriendelijk. Na het bestellen ligt het pakketje de volgende dag in je brievenbus. Kortom: Ik bestel hier al jaren en ben een zeer tevreden klant.

Goed, snel!

Top biologische zaden, fijn assortiment, snel verzonden. Altijd goed.

de inhoud van het pakketje was oke, maar verzending had anders gekund.

Het pakketje werd met DPD niet thuis bezorgd, zoals was afgesproken, maar werd naar een afhaalpunt gebracht ( er werd gemakshalve gezegd dat geadresseerde niet thuis was, maar dat was niet zo). Het pakketje was zo dun, dat het ook makkelijk als brievenbuspost verzonden had kunnen worden.

Mijn ervaring met het bestellen van zaden bij de Bolster is heel fijn. Duidelijke site makkelijk te bestellen en snel in huis.

Snel en prima geleverd

Snelle levering, goed verpakt, alles prima in orde

Snel en goed aangeleverd

Goede website, gemakkelijk bestellen en snel geleverd

Informatieve site en nieuwsbrief, correcte info over producten en snelle, keurig verzorgde levering.

De zaden leveren ons een mooie ‘oogst’!

Prima service, snelle levering.

Alles goed. Geen enkel minpunt.

Mooie normale afhandeling binnen 4 dagen geleverd in mileu vriendelijke verpakking.

Alles op tijd geleverd zonder plastic

Duurzaam en snel

Erg tevreden, mooi assortiment en goed voor onze kleine gevleugelden

Veel keuze, snel geleverd

Wederom zeer tevreden over het pakket en de snelle levering

Zaaigoed prima op tijd bezorgd. Jammer van het vulmateriaal , de doos wordt wel erg groot op deze manier. Wat ik besteld heb, had ook in een kleinere doos gekund.

Goede en snelle bezorging

Over de kwaliteit van deze zaden kan iknog niets zeggen.De vorige bestelling vorig jaar had pra resultaat

Ruime keuze en snelle levering

De website is overzichtelijk en het is makkelijk om te vinden wat je zoekt. Het overzicht van wat je in welke maand kunt zaaien is echt superhandig. Zo heb ik nog verschillende zaden gevonden waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. De levering was snel en ook de communicatie over de levering was top.

Kiezen voor natuur!

Goede service en mooie uitgangspunten en producten van verantwoorde kwaliteit met oog voor een gezonde toekomst

snel, netjes, leuke verpakking

En het informatieboekje bij de kruidenbox is ook erg leuk

Zeer tevreden, hoge kwaliteit van zaden en snelle verzending. Goed verpakt, geen plastic ♡

Snel en correcte levering

Snelle correcte levering

Mooie zaad keuze

Zeer fijne ervaring, bloemen bloeien zeer mooi. Service is goed en snel. Grootste pluspunt BIOLOGISCH!!!!

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe