Makkelijk te bestellen, snelle levering, fijn dat het in de brievenbus past.

Duidelijke website, makkelijk te bestellen. Snelle levering en fijn dat het in de brievenbus past zodat je niet thuis hoeft te blijven.

het is goed om ook je zaaigoed biologisch te hebben.

Ik koop jaarlijks wat zaden van de bolster. Biologische zaden zouden de standaard moeten worden.

Goede zaden, veel keuze, snelle levering

Keurig en op tijd

Precies wat ik gesteld had nabenkele dagen jeurig thuisbezorgd.

Vandaag besteld, morgen in huis

Duidelijke website, product goed omschreven, hele snelle levering.

Netjes geleverd

Derde jaar dat we bij de bolster hebben besteld. Site zelf zou wel iets overzichtelijker kunnen. Bestelling duurde wel een paar dagen, persoonlijk vind ik dat niet erg (niet alles hoeft altijd maar direct bezorgd te worden). Netjes verpakt, misschien in iets te veel karton, maar wel zonder plastic!!

Goed & betrouwbaar

Goede kwaliteit biologische zaden, snel geleverd.

Al tientallen jaren de sterkste zaden

Ruim veertig jaar geleden leerde ik jullie zaden kennen. Ze zijn nog steeds onovertroffen de sterkste,met gegarandeerd vitale en prachtige planten!

Prachtig bedrijf mooie producten maar ga aub over op andere bezorgservice dan Dpd

Bezorgservice Dpd pakketdienst is waardeloos. Dag en tijdstip van bezorgen thuis en kreeg melding dan we niet thuis waren. Ze zijn niet eens gestopt. Dat was op vrijdag. Vervolgens duurde het tot maandag voor tweede poging en toen bleek het een brievenbuspakketje. Stap aub over op postnl.

Correcte levering in kleine verpakking!

Goede kwaliteit zaden!

Helemaal goed

De bestelling kwam goed verpakt en precies op het moment dat door De Bolster aangegeven werd binnen. Ik ben helemaal tevreden want iets beloven en ook de belofte nakomen is tegenwoordig niet hetzelfde, helaas.

Niets veranderen of verbeteren

Goed zaad, snelle leverering

Snelle levering van mooie zaden

Fijne webwinkel, betrouwbaar en goede zaden met pracht groente!

ruime keuze, snel en duurzaam verpakt!

Zeer blij met de keuze voor Bolster. De ruimte keuze met uitgebreid details per zaadsoort waarmee succes vergroot wordt. De levering was snel met natuurlijk opvul materiaal welke in de GFT bak weggegooid kan worden.

Snelle levering.

Ondanks vermelding levertijd 3-4 dagen, was de bestelling de volgende dag al in huis. Pico bello!

Snel, milieubewust compact verpakt en goed kiemende zaden.

Blij met het pakketje vol verschillende zaden. De opvulling kon in de groencontainer en de bestelde zaadjes kiemden zeer goed. Blij met deze op alle gebieden vriendelijke levering. Ik bestel volgend jaar zeker weer.

Ruime keuze en snel geleverd

Ruime keuze en snel geleverd

eerlijk bedrijf goede service

altijd snelle levering en erg vriendelijk. misschien alle zaden wat eenvoudiger verpakken, die kleurrijke zakjes kunnen simpeler. is opbouwend bedoeld.

Fijne producten

De zaadjes moeten nog gepland worden, maar de levering was goed. Heb er alle vertrouwen in!

Snelle en goede service!

Snel en goed verpakt producten afgeleverd!

De gezochte zaden zijn goed te vinden

Volgen en afleven van de bestelling verliep prima

Alles is goed!

Alleen jammer dat de zaadzakjes niet in een envelop zaten, dat scheelt toch karton en verzendkosten.

Makkelijk, snel, duidelijk, niet goedkoop maar top kwaliteit!

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe