geen toevoeging.

Buitensporige verzending

2 zakjes zaden verzonden in een envelop via een pakketbezorger. Pure geldverspilling.

Goede kwaliteit zaden en prima snelle levering

Snelle levering, fijne zaden zonder gif en mooi verpakt zonder plastic.

veel keus, goede uitleg, snelle bezorging

in het voorjaar ben ik altijd blij als ik mijn zaadjes waar aan kan gaan vullen bij de bolster. Bedenken wat ik nu graag wil proberen, want er is vaak wat nieuws. De uitleg voor hoe je het moet telen en de smaak-omschrijving zijn prima. Het wordt binnen een paar dagen bezorgd.

Ik heb mijn zaden makkelijk kunnen bestellen via de webshop. Er staat voldoende informatie om aan de slag te gaan met het zaaien. Vervolgens was ik blij verrast door de snelle levering. Heel fijn dit!

Biologisch zaai goed

Meer dan 30;jaar bestel ik zaadgoed bij de bolster. Prima website prima levering en eerlijk zaai goed ! Blij mee .

top

geweldig

Super snel en goede service: go Jasmina!

Top! Ga zo door. Het kaartje met de geschreven naam vond ik erg prettig. In mijn moestuinlessen beveel ik de Bolster altijd aan!

Dit is de eerste keer dat ik bij de Bolster zaden bestel. Telefonisch goed bereikbaar. Vriendelijk en adequaat geholpen. Bestelling snel ontvangen en mooi en goed verpakt. Al met al een aanrader !

Snelle levering, goed verpakt, duidelijke instructies

Biologisch zaaigoed is wat duurder, dus ik ga er wat zorgvuldiger mee om. En omdat de kwaliteit goed is, is die kleine meerprijs snel terugverdiend in de tuin. Fijn bedrijf, betrouwbaar.

Zeer goede en snelle service!

Binnen de kortste keren dat ik mijn bestelling geplaatst had, had ik die ook al in huis!

Degelijke zaden, vlotte afhandeling, snelle bezorging.

De biologische dynamische zaden zijn van top kwaliteit. De zaden worden goed verpakt. De handleiding is duidelijk. De communicatie over de verzending en betaling is duidelijk en goed. Er wordt vlot geleverd.

Kiemkracht is heel goed

Ik koop graag jullie zaden omdat alles goed opkomt

Goede producten

De Bolster heeft goede prijs/kwaliteit verhouding. Punt van kritiek is de uitlevering. Weinig tot niet gecommuniceerd qua planning levering. Ook de levering zelf duurt erg lang, weken dus na bestelling. De combinatie van slechte communicatie en late levering dienen verder te worden geoptimaliseerd.

goede zaden

werd snel bezorgd

Prima zaden, prima bedrijf

Betrouwbaar, goede levering, goede kwaliteit zaden.

Geweldig assortiment biologische zaden.

Geweldig assortiment biologische zaden.

TOP

Snel, bb-pakje met dat oplosbare vulmateriaal

Snelle zorgvuldige service van kwaliteitsproducten

Fijn bedrijf met een mooie visie, goede producten en service.

Goede dienstverlening!

Positief

Goede ervaring

Snelle service. Ik had ca 30 verschillende zakjes besteld en de bestelling was perfect in orde. Fijn al die tips op jullie website en aanwijzingen op de zakjes met zaad zelf. Heel blij dat ik biologisch zaad kan kopen.

Het set met kiemgroente werd blijkbaar nog uitgebreid en het bevat nu 6 verschillende smaken. De zakken hebben veel inhoud en zullen lang meegaan. Het was een cadeau en de ontvanger was heel blij dat ook het vulmateriaal milieubewust gekozen is en dat er een persoonlijke noot was van diegene die het ingepakt heeft.

Gemengde gevoelens

Zaden goed ontvangen, maar verzendkosten te hoog

Goede verpakking mbt milieu

Hele fijne winkel

Op advies van een collega ooit zaden gaan bestellen hier en nog steeds heel blij mee. Goede kwaliteit

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe