Meer dan dik tevreden!!

Snelle bezorging. Producten zijn netjes verpakt. De opvulling is biologisch afbreekbaar en kon in de gft container. Zoveel duurzamer! Heel fijn! Kwalitatief goede zaden. Wij zijn meer dan dik tevreden!!

Snelle levering, goede service

Een zeer ruim aanbod. Wat ik zoek is een koppeling met mijn zaaikalender. dwz. ik zou graag een excel hebben met zaaitijden, verplantingstijden, oogstijden, tips en trucs om het beplantingsplan voor grotere moestuinen eenvoudiger te kunnen ontwerpen. hiermee is het een stuk overzichtelijker wanneer wat in de grond moet en wanneer we op vakantie kunnen. Ik heb van vreeken alles al handmatig in de excel staan. Veel werk, maar in de toekomst zeer handig. hebben jullie dat?

Hele goede zaden

De meeste groenten en bloemen komen prima op. De belangrijkste reden dat ik ze koop is dat ze biologisch zijn. Voor mij geen zomer bloemen meer van het tuincentrum

Makkelijk bestellen bio zaad en snel geleverd.

Omdat ik graag biologische kiemgroente en kruiden wil eten van eigen teelt want voordeliger heb ik bij Bolster besteld. Het bestellen via de website ging gemakkelijk. Er is een breed assortiment aan zaden. De levering was snel en goed verpakt in de brievenbus. Ik kom zeker nog wel eens terug bij Bolster.

Super ervaring

Goede bezorgservice Overzichtelijke webshop Ook biologisch verpakt De sticker met adresgegevens zou nog milieuvriendelijker kunnen I

Alles mooi op volgorde en volgens afspraak geregeld. Groene bolletjes: kaartje lag onderin doosje. Had ze al in plastic gedaan.

Snel geleverd, goed verpakt

Goede kwaliteit zaden, fijn duurzaam verpakt, snel geleverd.

Zowel de snelle bezorging als de zorgvuldige verpakking ben ik erg tevreden mee. Nu de zaden laten kiemen en dat mag ik zelf doen.

klantvriendelijkeheid en service zijn top

Ik ga voor biologisch daarom bestel ik mijn zaden voor mijn moestuin al 15 jaar lang bij de Bolster. Ik vind wel dat de prijs in verhouding erg duur is geworden. Er lijken steeds minder zaden in een zakje te zitten. Al twee jaar lang komen bij voortrekken mijn courgettezaden en pompoemzaden slecht op. Dan is nabestellen te duur. Ook omdat er dan voor 1 of twee zakjes nog verzenkosten bij komen? Kan dat niet gewoon over de post? Juist in deze tijd dat het waarin het zo belangrijk is om te gaan voor gezonde zaden voor een gezonde aarde merk ik dat de prijs mij begint op te spelen als amateur. Wellicht kunnen jullie tips geven welke zaden b.v. makkelijk zelf te winnen zijn en hoe je goede kwaliteit kan verkrijgen. Groet Monique

Alles prima in orde!

levering in alle opzichten prima

snelle en goede levering. verpakking is degelijk uitgevoerd

Geen negatieve opmerking over de producten en levering

Superkwaliteit en goede en snelle levering

De zaden die ik regelmatig bestel bij De Bolster zijn altijd van goede kwaliteit. Niet alles was op voorraad. Niet erg, maar wel jammer.

Prima service, betrouwbare en goede kwaliteit zaden met een geweldige opbrengst.

Altijd super tevreden!

Vriendelijke mensen als je met vragen komt,supergoede zaden. De verpakking vind ik fantastisch en de zaden van zeer goede kwaliteit! Het is feestje om jullie producten binnen te krijgen! Mn schoondochter dit jaar ook een aantal zaden cadeau gedaan! Ben blijk met jullie. Het ziet er allemaal fantastisch uit!

De webshop prima, snelheid ook alleen de bezorgservice zorgt voor vertraging.

Zou er weer bestellen bedankt

Super! Blij met de zaden, blij met biologisch!

Er was iets mis gegaan met de bestelling en dat heeft de bolster meer dan prima weer opgelost.

goed verpakt, snel geleverd! hoe de zaden zijn kan ik logischer wijs pas zeggen aan het eind van het seizoen ;)

Goed en snel

Duidelijke website, levering goed en snel en duidelijk gecommuniceerd. De producten waren uitstekend verpakt.

Bestelling verloopt soepel en correct

Bestelling verloopt soepel en correct. Geen zadengids meer ontvangen; lijkt mij een goede kostenbesparing; op de website is alles duidelijk weergegeven. Sommige zaden zijn soms niet meer opgenomen; waarom niet? Heb vorig jaar slechte ervaringen gehad met zwart duits slazaad; kwam niet of nauwelijks op; meerdere keren geprobeerd; resultaat vrijwel nihil. Als dit de reden is waarom het niet meer in het assortiment zit, dan zou ik het zeer gewaardeerd hebben als ik hierover een melding had ontvangen. We hebben het nu opgelost met kopen van plantjes (maar geen zwart duitse).

Prima producten

Prima producten, vlot geleverd, relevante productinformatie op de site.

vlotte verwerwerking

Ga met plezier zaaien.

Mooi op tijd en duidelijk pakketservice

Goeie service

Bezorging op tijd, mooi, biologische verpakking. Als de snijbiet goed opkomt laat ik u dat weten.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe