Prima ervaring gehad

Duidelijke webshop en bezorging en verpakking was prima.

goed zaad

veel keus, maar niet alle door mij gewenste zaden zijn biologisch te verkrijgen.

Prima zaden!

De bezorgservice is snel en de website is ook prima. De verpakking is te klein en ik denk dat de zaden veel beter onderhouden kunnen worden met aluminiumfolie aan de binnenkant van de verpakking.

Alles is gearriveerd

Geen belemmeringen

Bio is de toekomst

Prima service. Lekker snel

Uiteraard een goed product, maar ook snelle levering!

Al jaren bestel ik bij De Bolster. Nu viel het mij op dat de levering zo snel was! Zeer gewaardeerd!

Overzichtelijk

Goede beschrijving van product en teelt wijze

Snel geleverd, functionele verpakking, leuke persoonlijke noot, prima kwaliteit

Snel geleverd, functionele verpakking, leuke persoonlijke noot, prima kwaliteit. Dus ik ben dik tevreden. Nu natuurlijk even afwachten wat al die zaden gaan doen......

Bolster zaden geweldig

Laatste bestelling vond ik het echt waardeloos dat wegens regels van DHL mijn pakket (nu nog steeds want ik heb zo weinig tijd) bij een of andere winkel in het dorp ligt. Ik was uiteindelijk dan afgelopen maandag naar deze winkel op zoek gegaan, na lang zoeken uiteindelijk gevonden (niet duidelijk op de mail) maar toen was deze dicht! Kan ik weer terug, wat ik dus nog moet doen. Ubervervelend vind ik dat. En ik vind het twijfelachtig of DHL inderdaad verder gelopen is naar onze voordeur want wij zijn eigenlijk altijd thuis maar ze moeten een stukje oprijlaan op en regelmatig heb ik met DHL meegemaakt dat ze daar geen zin in hebben

Winkel met ook grotere zakjes zaad

Eindelijk een winkel die ook zakjes verkoopt groter dan enkele grammen, daarnaast wordt het biologische aspect ook steeds groter. Betrouwbare winkel en je producten zijn snel binnen, ook handig is dat je info over het zaaien vindt

Prima geregeld!

Prima zaden, vlotte levering

Veel uitleg op de website en de Nu Zaaien kalender is top

Enorm handig, de Nu Zaaien kalender en ook dat er veel uitleg bij de producten staat. Inmiddels zijn de zaden al mooie plantjes aan het worden.

Alles prima in orde, snelle service.

Zoals hierboven staat. Alles positief.

Mooi verpakt en veel zaadjes voor een goede prijs

De bestelling was op een verkeerd adres bezorgd. Gelukkig waren de mensen zo aardig om ze op het juiste adres te brengen. Verder was het pakket mooi compact ingepakt.

Blij met de zaden, snelle levering

Veel keus, snel geleverd, mooie missie, websiteopbouw kan handiger. Moet nu steeds terug naar hoofdmenu om van categorie te wisselen.

Snelle levering en kwaliteit behoeven geen extra’s!

Normaal snel geleverd en handige stevige verpakking

Normaal snel geleverd en handige stevige verpakking

Snelle levering zoals besteld

Voor de eerste keer besteld, ben benieuwd naar de eerste oogst!

Snel en keurig verpakt geleverd

Goed bezig!

De levering was snel. Een klein pakketje paste door de brievenbus. Gerecycled papier! Afbreekbaar opvulmateriaal en net genoeg en niet te veel. Slimme website.

Goede voorlichting.

Ik heb gebeld om advies om van mijn grasveldje een bloemenveldje te maken. Lui als ik ben wilde ik gewoon bloemenzaad op het gras gooien, maar als ik bloemen wilde hebben dan moest ik dat echt anders aanpakken, anders zou het zonde zijn van mn aankoop.

Snelle levering en de meeste zaden lijken te ontkiemen.

Pakketje bijen en vlinders bloemen besteld en nog losse bloemenzaden. Levering is netjes volgens de info op de site. Meeste zaden lijken het ook te doen. Fijn om een betrouwbaar verkooppunt te hebben voor biologische zaden

Eenvoudig bestellen en snelle levering

Het zoeken gaat makkelijk en ze doen leuke suggesties bij de bolster. De zadenpaketten vind ik heel leuk en gmo vrij is belangrijk voor mij. Een zadenleverancier naar mijn hart.

Snelle levering. Eerst schrok ik van de verpakking. Het was goed dat er een papier in het pakket zat met tekst en uitleg over de verpakking.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe