Groot assortiment, weinig instructie info

Fijn, biologische zaden. Heel groot assortiment met aardig wat info per zaad. Ik zou graag betere zaai instructies zien bij elk product. Behalve afstand, hoe diep bijvoorbeeld? Nog meer dingen om op te letten zoals afdekken voor vogels? Als leek is het best moeilijk, op internet staat soms tegenstrijdige info. ,Jullie kennen je product het beste.

Snel en accuraat

Ik ben een nieuwe klant en mijn eerste indruk is prima. Bijzonder vind ik de verpakkings chips, echt top. Ga zo door!

Ben tevreden met de bestelling, doe het een volgende keer weeer.

De bestelling betrof maar 2 zakjes tomatenzaad. Ik heb mijn buren gevraagd om thuis te blijven. Omdat het met track&chase werd aangekondigd. Heb liever dat zo'n envelop gewoon in de brievenbus wordt gedaan. Als het een doosje is, dan is het anders. vriendelijke groet, Guillaume

Snel en geheel naar verwachting.

Goede service, snelle levering. Het pakket ziet er goed uit en de inhoud is net zo goed als vorig jaar verwacht ik!

Snel en netjes geleverd

Milieuvriendelijk verpakt

Snelle levering, goed verpakt. Meestal goede kiemkracht

Fijn idee dat de zaden puur natuur zijn. Ik kweek zelf groente en bloemen omdat ik graag onbespoten kwaliteit wil een voedsel voor de bijen en vlinders en andere insecten. Heel fijn dat er bedrijven zoals de bolster zijn die daar voor gaan! Ga zo door!

helemaal goed

leuk om tips te ontvangen via de nieuwsbrief

Ik moet nog zaaien en oogsten. Het is onmogelijk om er nu iets over te zeggen

Het bestellen ging prima.

Goed!

Vraag aub niet te veel van klanten. Ik heb al gezegd dat ik jullgoed vind, en dan vind ik het niet nodig dat ik hoer ( verplicht) iets moet schrijven

Leuke site met genoeg keuze aan zaden op allerlei gebied. Mijn voorkeur gaat uit naar bloemzaden vooral die waar bijen en vlinders op af komen. Op 3 februari besteld op 5 februari in de bus. Supersnel dus. Ik had 5 sterren gegeven als de twee zakjes niet in een grote kartonnen omslag waren gedaan maar gewoon in een envelopje.

zeer klant vriendelijk bedrijf

keurig afgeleverd

Super goed

Alles is gewoon goed geregeld

Snel en netjes

Bestelling worden snel geleverd en zijn efficienct verpakt. Bijgevoegde boekjes en tips zijn altijd handig!

Prima.

Niets op aan te merken.

Ruim assortiment, snelle verzending en goed verpakt.

Helemaal prima

De bestelling was er binnen een paar dagen. Alles netjes verpakt. Helemaal prima!

Prima.

Goede zaden en snelle levering.

Snelle levering, hoge kwaliteit

Fijn bedrijf met mooie zaden

Ik vroeg me af of de zaden gewoon met de post verstuurd kunnen worden ipv pakketdienst? Dat is goedkoper want ik vond de min 25 euro voor gratis bezorging nogal hoog.

Prima brievenbuspakket en snelle levering

Tevreden

Fijn dat alles biologisch is

Goede zaden en snelle service

Goede zaden en snelle service