Snelle levering en biologisch, veel keuze

Lastig om het nu al te beoordelen voordat ik weet of e zaden uitkomen, maar het bestellen ging snel, site is overzichtelijk en veel keuze.

Op rolletjes

Een vriendelijke dame legde me uit wat ik moest doen. Het pakje kwam vrijwel direct en het paste door de brievenbus. Het isolatie materiaal in de verpakking is bio afbreekbaar. De zaden zijn direct opgekomen. Top dus.

Snelle bezorging en heel blij met de zaden!

Prima product en bezorging

De zaden kwamen vlot na bestelling, goed verpakt.

Goede , gedegen en snelle service

Prima bedrijf

Altijd snel geleverd. Goede zaden velen kleuren mijn tuin en een fijn gevoel dat de insecten kunnen meegenieten

van harte aanbevolen

goede kwaliteit zaden, vlot geleverd

Goed assortiment en snelle levering

Zeer goed en vlotte levering

Geen opmerking, gewoon goed zoals verwacht.

Mooie zaden, slechte levering

Ontevreden over de levering met DPD. Want pakket is zoek.

Snel in huis. Fijn dat er gedacht wordt aan ecologisch verpakkingsmateriaal!

Zeer tevreden, snelle , correcte levering!

Zeer tevreden, snelle correcte levering. Zorgvuldig verpakt!

Zeer goede kwaliteit

En ook nog zeer snel verzonden maar als het voor het milieu beter is, dan hoeft dat echt niet zo snel hoor.

Duidelijke website en snelle levering.

Snelle en correcte levering van goede produkten

Goede website met prima omschrijving van producten

Goed!!!

Ben blij met de zaadjes. Ga ze binnenkort planten.

Fijn

Snelle levering, over duurzaamheid nagedacht in verpakking. Er is veel keuze, vind ik zelf soms lastig waarom voor het een of ander te kiezen op de website (als beginner)

Duidelijke website en informatieve nieuwsbrieven. De Bolster is ook goed te bereiken via e-mail en telefoon. Een vraag over de aanleg van een moestuin werd vakkundig beantwoord. De zaden zijn duurzaam verpakt in een stevige doos, met een ondertekend kaartje erbij. Levering boven verwachting snel. Een foutje in de levering werd direct uitgezocht en netjes gecorrigeerd.

Heel goed.

Goede zaden, goed verpakt verstuurd en snelle levering.

Mijn idee was: Eens kijken of mijn nieuwe hobby een fijne leverancier getroffen heeft. Ik blijf!

Ik heb me gestort op het moestuin tuinieren dit voorjaar en een van de zaken die dan langskomen is: Met welke leverancier ga ik een relatie opbouwen in de inkopen die zich voordoen. In dit geval betrof het de aankoop van zaden voor de planten die ik wil kweken. Belangrijk is dan: Assortiment. Duidelijkheid van de webshop. Betrouwbaarheid en snelheid van levering en betaling. Eventuele extra kweekinfo die men beschikbaar stelt gevraagd, of ongevraagd. Ik heb besloten een 2e bestelling bij De Bolster te doen... het is me blijkbaar bevallen!

Professioneel en plezierig

Snelle levering, goed en verantwoord verpakt, website met goede informatie/instructie bij alle producten

Fijn bedrijf om zaden te kopen

Al enkele jaren koop ik mijn zaden voor de moestuin hier. En dat bevalt prima!

Zaden supersnel in de brievenbus

De bestelde zaden zaten supersnel in mijn brievenbus.

Snelle levering, netjes verpakt en mooie producten

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe