Goede kwaliteit, en snelle verzending

!!!!!! Goed!!!!!

Verzending vlot en netjes. Ervaring kwaliteit zaden voorgaand jaar: prima.

zeer positief

correcte snelle levering

Uitstekend op alle fronten!

Ik ben uitermate tevreden over de zaden, de verpakking en de snelle afhandeling van mijn bestselling. In 1 woord samengevat: Uitstekend op alle fronten! m.v.groet,

Mooie site met veel Biologische keus.

Alles wat je aan groente en fruit kunt verzinnen verkopen ze hier volgens mij (wat zaaigoed betreft dan) De bestelling wordt heel snel geleverd,in mijn geval al de volgende dag.

Veel soorten bio zaden die elk jaar weer voor een mooie opbrengst zorgen

Perfect, goede prijzen, snel verzonden, bewuste verpakking

Perfect, goede prijzen, snel verzonden, bewuste verpakking

Zorgvuldige en verantwoordelijk dienstverlening

Duidelijke website,. ondersteund met een mooie producten brochure. Makkelijk bestellen via website. Volgens afspraak bezorgd in verantwoorde verpakking. Biologische zaden.

Makkelijk, goed, snel.

Ik bestel al langer bij de Bolster en vind het fijn om dit duurzaam te kunnen doen. Soms koop ik ook Bokster zaden bij onze plaatselijke biowinkel Ekolander, die heeft ze ook. Wat daar niet is, bestel ik. Wat Bolster niet heeft, bestel ik ook biologisch bij anderen. U bent wel de eerste keuze, het meest vertrouwenswaard.

geweldig goed

De mooie catalogus maakt je al enthousiast Snelle levering Mooie op maat verpakking, geen loze ruimte Jammer dat er al een paar soorten uitverkocht zijn, volgend jaar vroeger bestellen

Goed verzorgd

Keurig verpakt, uitleg over het vulselmateriaal. Snel Online bestellen is oké

Heel fijn bedrijf

Bij Bolster haal ik niet alleen mijn biologische zaden maar kom ik ook aan de kennis die ik nodig heb! Super fijn bedrijf en snel geleverd.

Ik ben zeer tevreden!

-De snelle levering vind ik nog steeds een belevenis. Ik was gewend om o.a. bij Vreeken te bestellen. Zelfs bij een bestelling in 'dal'tijden duurde het lang voor ik de zaden had. Bovendien bleken dan sommige zaden niet aanwezig; die zouden nagestuurd worden. Ze waren al wel betaald. Die had ik dan ondertussen ook ergens anders veel sneller kunnen kopen. -Omdat we sinds 2 jaar ook bijen houden wil ik echt alleen maar biologisch zaad gebruiken. -Een andere reden is dat ik misschien ook voedsel/kruiden ga drogen in een droogmachine en daarvoor ook biologische producten nodig heb. -Ik vond het ook heel fijn om een catalogus te krijgen. Was een verrassing. Zo liep ik ook nog tegen producten aan die ik nog niet (goed) kende. En ik kijk er nog steeds zo nu en dan in. Leuk! -De afbreekbare korrels vind ik een goed initiatief! -De kartonnen verpakking bevalt mij prima. Kan ik blijvend gebruiken om groepen zaden in te bewaren. Kruiden bij kruiden, vrucht bij vrucht etc. - De link (knop) naar het 'nu zaaien' vind ik ook een prima idee. Ik moestuinier al jaren maar door op die knop te drukken heb ik nu voor het eerst spinazie 'winterreuzen' in de tuin en kas. Leuk toch? Niets dan lof dus. En ik blijf de gekleurde zakjes prachtig vinden! Ik word er blij van

Snelle levering van 100% biologisch en GMO-vrije zaden!

Mooie kwalitatieve zaden, biologisch en GMO-vrij, dat vind ik belangrijk. Ook fijn dat het bij alle zaden op de website duidelijk is wanneer deze binnen/buiten te zaaien zijn van de verschillende variëteiten. Dat helpt bij het maken van een goed plan in de (moes)tuin.

prima,eenvoudig bestellen online, betalen en de volgende dag in huis

tevreden met de website en de levering, zoals het hoort dus.

Nette, snelle levering!

Nette levering in klein doosje.

Snelle- zorgvuldig verpakte levering van bio-zaden. Zakjes met foto op voorkan, beknopte overzichtelijke zaai-aanbeveling op achterkant. Mooi vormgegeven. Zaden van uitstekende kwaliteit; al jaren met succes tot wasdom gekomen in mijn moestuin. Via website en prima klantenservice altijd meer relevante info te krijgen. Ook hun maandelijkse nieuwsbrief is een aanrader voor iedereen die zijn ❤️ heeft verpand aan het zelf kweken van groente, fruit, bloemen op biologische wijze. Voor mij is de Bolster hèt vertrouwde besteladres!

Zoals ieder jaar klopte alles weer perfect.

Het kan niet beter.

Prima goede zaden, productbeschrijving en verpakking en service.

Ben niet geheel tevreden over de betoging door dpd. Ze hebben niet aangebeld en de pakket weer meegenomen en de volgende dag paste het opeens in de brievenbus( gepropt). Ik was gewoon thuis en het had ook bij de buren gemogen.

Biologisch zaad, mooi verpakt snel geleverd.

Het enige minpunt is dat er steeds minder zaad in de zakjes komt en dat de kiemkracht niet altijd even goed is.

Snel verzonden

Uitgebreid aanbod en snel verzonden in duurzaam verpakkingsmateriaal.

Goede producten. Vlot geregeld.

Altijd prettig geholpen.

Niets op aan te merken. Verpakking top, prima levering. Snelle levering volstrekt onbelangrijk maar toch snel, wat niet relevant is. Mooie en overzichtelijke catalogus. Dus een 10.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Prima. Extra info bij artikelen en bij algemenere onderwerpen.

Vlotte levering, goede ervaring

Oude Oenerweg 13