Prima service met een snelle levering.

Er is een ruim aanbod van zaden beschikbaar. Daarbij is er genoeg informatie met betrekking tot het gebruik van de zaden. Fijn om te zien dat de verpakking recyclebaar is.

Goede biologische zaadjes

Ik bestel hier al langer. Snelle levering en goede kiemkracht. Ik ben heel tevreden!

zeer tevreden

Fijne en duidelijke website, vriendelijke communicatie, producten zijn mooi verpakt en goed aangekomen.

Zeer duidelijke catalogus

Makkelijke website snelle service. Zeer goede kwaliteit zaden. Milieuvriendelijke verpakking.

Supersnelle levering

Fijn dat het alles biologisch is en de leveringen zijn top. De verpakking mag van mij wel wat soberder

Kwaliteit betrouwbaar

Goed verpakt en snel geleverd!

Elk jaar weer een tuinfeestje

Al ruim 20 jaar gebruiken wij de zaden van de Bolster voor onze moestuin. Elk jaar vele terugkeerders, maar ook nieuwe groentes die we uitproberen. De zaden kiemen goed, de informatie op de website is helder. We zijn een zeer tevreden klant.

top

altijd snelle levering, goede kwaliteit

Uitgebreid assortiment en snelle afhandeling van bestelling

Al eind vorig jaar de catalogis ontvangen en een snelle levering van het bestelde. Ook steeds meer keus.

Heel prettig om zaden bij jullie te bestellen

Razendsnelle bezorging, zeer correct verpakt, goede prijs/kwaliteit verhouding (zeker vergeleken met de prijzen voor zaden in Frankrijk) Jammer dat jullie voor alleen en sky high hoge prijs naar France verzenden. Ik ben vaste klant en zal dat blijven. Met vriendelijke groeten, Hermie Monster

Is al jaren goed

Levering zonder auto, biologische zaden, dat is genoeg

Ik ben al jaren zeer tevreden!!!!

Goede zaden en snelle levering!

oh, oh.

Prima levering

Ik hoop dat jullie ook gebruik maken van herverpakkingen. Dit omdat er niet steeds nieuwe dozen gemaakt hoeft te worden van levering van spullen.

Biologische zaden!

Wel jammer dat bij de bestelling in december nog niet alles voorradig was, waardoor de postbode twee keer ingeschakeld moest worden

Snelle levering van wat ik besteld had. Keurig verpakt..

Fijne webshop, nette levering.

De webshop is overzichtelijk, dus bestellen gaar simpel. Fijn dat er een uitleg staat bij de producten. Zou wat mij betreft meer info bij staan voor de beginnende moestuinierder. Levering ging snel en netjes.

Prima geregeld

Snelle levering in ‘groene’ verpakking (opvulmateriaal dat in de groene container kan)

Prima afhandeling

Al jaren tevreden

Keurige, snelle levering. Alle zaden zijn nog jaren te bewaren door lange houdbaarheidsdatum. Biologisch afbreekbare vulmiddelen maakt het helemaal af! Zeer tevreden

Fijne service en prima kwaliteit van producten

Ik bestel een paar jaar zaden bij de Bolster. Heel fijn dat alles biologisch is. Makkelijke manier om te bestellen en veel informatie op de website. Service is snel. Eén keer iets geweest met een bestelling wat niet helemaal goed is gegaan, gebeld en werd meteen opgepakt om op te lossen. Zeer tevreden over de manier waarop je als klant behandeld wordt.

Op tijd en in een duurzame verpakking

Op tijd en in een mooie duurzame verpakking

Zaden geven altijd een prima opbrengst, snelle afhandeling en bestellen zonder een mailbox vol mails

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe