ambivalent

+ snelle levering. + uitgebreide beschrijving van de producten. + breed aanbod - duurder dan andere leverancier van biologische zaden. - steeds meer F1 zaden, die niet zaadvast zijn. - geen aardappels, zodat ik die nog altijd ergens anders moet bestellen

Snel geregeld

De bestelling was snel thuisbezorgt. Over de zaden kan ik nog niet zeggen. Die moeten zijn werk nog gaan doen.

Snelle levering met leuke infoboekjes erbij.

Na de bestelling kreeg ik het pakket snel binnen. Er staan veel leuke tips en adviezen in. Ook het kinderboek bevat leuke proefjes.

supersnelle levering

vandaag besteld, morgen in huis is van toepassing. Daarnaast zijn het goede producten. fijn bedrijf.

De zaden zijn goed!

Over de zaden en verpakking ben ik zeer tevreden. Ik had wel graag een gewone brievenbus levering gehad dan via de pakketbezorgdienst, dit omdat ik denk dat dat minder milieubelastend is en omdat deze pakketbezorger een slechte service levert. Deze dienst bezorgd bij ons geen enkel pakket. We kunnen /moeten het pakket na circa twee dagen ergens komen ophalen.

goed verzorgde producten en snel geleverd

. informatie vooraf via de webside is duidelijk en begrijpelijk. . zeer ruime keuze en overzichtelijk gerangschikt . verpakking van de afzonderlijke producten is goed en info is duidelijk en begrijpelijk . verzending is goed op tijd en info over bezorging is goed. . ik ben blij dat er natuurlijk afbreekbaar beschermingsmateriaal wordt gebruikt. . de bezorgdienst heeft pakket in mijn buitenbrievenbus gedaan terwijl ik thuis was. het pakket past er niet goed in en is door regen nat geworden. de zaden zijn dankzij de goede individuele verpakking droog gebleven dus geen schade. dit ligt niet aan jullie organisatie maar aan de bezorgdienst.

super snelle verzending, goed verpakt

Ik heb de zaden nog niet gebruikt, maar de snelle verzending, goede berichtgeving en degelijke verpakking beloven veel goeds. Ook goed dat er een uitleg in de verzendverpakking zit waar het opvulmateriaal van is gemaakt. Mooi dat zelfs daar aan gedacht is om het milieuvriendelijk te laten zijn.

Prima en overzichtelijke site en snelle levering.

Via de site goede uitleg, zaaiinstructies en inzicht in voorraden. De bestelling ging heel soepel en bezorging vlot. Prima service.

Snel en compleet

Snel en compleet

Topbedrijf

Mijn bestelling goed verpakt en snel geleverd.

snel en accuraat

Breed assortiment, snelle bestelling en snelle levering. Als klant kan ik het mij niet beter wensen.

Goede kwaliteit zaden en goede service

De zaden ontwikkelen zich tot lekkere groente! En de bloemenzaden geven goede planten. Zeer tevreden.

Goed werkende bestelprocedure en snelle levering.

Goed werkende bestelprocedure en snelle levering.

Heel fijn

Abel en betrouwbar

Goed.

Ik miste 1 artikel. Werd na contact keurig nagezonden.

Snelle afhandeling en zorgvuldig verpakt

Overzichtelijke website (de pagina "Nu zaaien' vind ik erg handig) en zeer snelle levering.

Heel snel en compleet bestelling binnen

Kleine opmerking: mijn pakje had door de brievenbus gekund, dus was een (voor jullie dure?) koerier niet nodig geweest, denk ik.

goede kwaliteit, snelle levering en duurzaam verpakt

goede kwaliteit, snelle levering en duurzaam verpakt

Goede informatie en makkelijk te vinden. Topkwaliteit

Ieder jaar bestel ik in de eerste week de zaden voor dat jaar. Erg leuk dat er ieder jaar nieuwe zaden zijn en ik waardeer de omschrijving heel erg. En het kaartje over het verpakkingsmateriaal met afzender is heel mooi en persoonlijk. Dit jaar kreeg ik de gids niet automatisch in de bus. Ik kon hem van vrienden lenen. Het kan zijn dat hij wel is opgestuurd, maar ergens is blijven hangen. Dank voor jullie werk!!

DPD-bezorgingsproces ver beneden peil

Mijn ervaring is bekend bij medewerker Iris, die mij zeer voorkomend heeft geholpen. De score van ' slechts' 4 sterren wordt veroorzaakt door de service van DPD; anders waren het 5 sterren geweest.

Makkelijk bestellen snelle levering

Het is makkelijk je gewenste producten te vinden en te bestellen. Wat ik belangrijk vind, alles is biologisch

Verbaas me elke keer weer er dat er zoveel zaden in zo'n kleine verpakking past.

Ben een beginnend moestuiner, dit was de tweede keer dat ik mijn zaden bestelde, het is een overvloed aan soorten zaden ook van 1 soort plant is er genoeg keuze... Wat mij geholpen heeft is dat jullie ook een starters pakket... In de zin van wat makkelijke soorten... aanbieden. Nu wel hopen dat mijn kunnen hier ook op aansluit en dat ik het jaar door kan genieten van mijn zelf gekweekte groente.

Goede en snelle service

Perfecte snelle levering

Alle gevraagde zaden fijn snel in een kartonnen verpakking geleverd. Helemaal top!

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe