super! Snel, netjes, leuke korting

de snelbestellijst werkt fijn, betaling is gemakkelijk, pakkert heel snel ontvangen. Blij!

Mooie producten en goed verzorgde service

Ik ben heel tevreden met mijn bestelling. Met de producten, de toon en snelheid van de service en de gebruikte verpakkingsmaterialen.

Snelle service, goed verpakt.

Alleen maar positief

Snelle levering van prachtig biologisch zaaigoed.

Een mooi nieuw jaar toegewenst! Gelukkig een snelle service tijdens de drukke feestdagen. Zo konden wij de zakjes biologisch bloemzaad nog op oudejaarsdag bij onze theaterkoorleden bezorgen! (Als kleurrijk opkikkertje en vooruitblik naar hopelijk een vlinder- en bijenrijk 2022). Fijn dat bovenop in de doos een kaartje lag met uitleg over het vulmateriaal. Ik schrok namelijk toen ik de doos opende: de vulbolletjes leken verdacht veel op plastic. Ik ben blij dat ik jullie gevonden heb. Ook voor onze tuin en toekomstige moestuin (we staan op de wachtlijst bij De Pioniers in Utrecht) hoop ik vanaf nu veel meer verantwoorde zaden en planten aan te kunnen schaffen. Hartelijke groet, Janneke Voskamp Utrecht

niet alles uit de brochure was verkrijgbaar

snelle levering; heb het nog niet bekeken, maat ga ervan uit dat alles wat ik heb besteld er ook bij zit

Het was goed

Prima biologische zaden. Jammer dat de bezorgdienst het pakket niet in de brievenbus afleverde. Ik moest het bij een afhaalpunt ophalen.

Het bestelde vlot en compleet ontvangen. Diverse mailtjes om voortgang aan te geven. Prima.

Goede info op de site. Goed verpakt en verzonden.

Top voor mekaar

Bio zaden van de bolster zijn de beste van de wereld

Deze zaden zijn van topkwaliteit geen gmo's ik veredel ze ook werkt altijd.

Snelle en goede service

Bestelling klopte precies en snel geleverd.

Bijzonder zuinige verpakking, alles in een platte envelop. Geen vulling, knap verpakt! Ik zou graag wat meer zaaiinformatie willen hebben als ik zaad een koudebehandeling moet geven of niet moet bedekken. En een duidelijkere verwijzing naar meer info die jullie wel hebben maar ik niet via jullie site vind maar via google meen ik.

Verzorgde en snelle levering.

Groot aanbod. Alles snel geregeld. Correcte levering.

Goed verzorgd.

Nvt

Ruim keus, levering prima en op tijd

Bolster biedt veel verschillende zaden, er is dus genoeg keus. Elk product is voorzien van informatie over wanneer en hoe te zaaien. En natuurlijk allemaal biologisch.

Hele goede zaden met een hoog rendement

Fijn om mee te telen omdat je een zekerheid hebt op een mooie en volle oogst.

goede zaden

veel keus in groente zaden

Prima.

Goed maar niet helemaal zoals beloofd

Ik wilde vroeg bestellen vanwege de korting, maar van de 9 items die ik wilde bestellen kreeg ik bij 4 de melding 'beschikbaar in januari/febuari'. Daardoor bleef ik bij beneden het bedrag voor gratis verzending waardoor ik dus nu 1x en straks voor de tweede helft nog 1x verzendkosten moet betalen (in plaats van 1x nul verzendkosten). Het zou fijn zijn als die aanbieding voor vroeg bestellen werd uitgebreid met een optie om wel alles te bestellen maar de niet aanwezige items later zonder kosten toegestuurd te krijgen. Verder heb ik datgene wat ik besteld heb snel en compleet en goed verpakt ontvangen.

Zeer snel en correct

biologisch

biologisch is voor mij het belangrijkst, daarnaast is er voldoende keus helaas was op dit moment niet alles op voorraad wat ik wilde bestellen Dat kost dan weer extra bezorgkosten met de bijbehorende milieubelastting.

De service is erg goed

De site was tijdelijk niet bereikbaar, maar een mailtje was voldoende om alsnog korting te krijgen. Snel en netjes geregeld!

Snelle en goede levering

Snel en betrouwbaar