Prima ervaring

Zaden werden keurig verpakt en snel geleverd.

En goed verpakt

Mooie zaden

Alhoewel ik soms denk dat er ieder jaar minder zaad in een zakje zit is het vaak wel genoeg voor een gezin. Ben er blij mee

Ik vind De Bolster een geweldig bedrijf in alle opzichten!

goede en vriendelijke info aan de telefoon, snelle levering, keurig verpakt, prachtige producten. Ik weet geen verbeterpunt, sorry....

toegankelijke en informatieve webshop. vlotte en verzorgde levering.

Prettig en vlot, goed spul!

Een prachtige, misschien zelfs té chique cathalogus met heel veel heerlijks. Als ik nog iets mag wensen: meer aanbod in bijzondere zaden als tomatillo, droogbonen, winterprei, zaden voor de (meerjarige) permacultuur. En het invullen van de bestellijst geeft bij mij nog wel eens problemen: dingen raken per ongeluk dubbel besteld of helemaal niet. Dat gebeurt vooral als ik nog extra zaden toevoeg (voor de buurvrouw). Ik denk dat het te maken heeft met de plaats waar het mandje staat of zoiets.

Altijd snel geleverd en top kwaliteit zaden

Altijd een snelle levering, netjes en duurzaam verpakt en top kwaliteit zaden met een lange houdbaarheid. Zaden hebben een grote kiemkracht en goed resistent tegen ziektes. Aanrader voor de biologische moestuin.

Ruime keus en snelle levering

Tevreden

Tevreden met de mooie kiemschaaltjes en de bijbehorende zaden! Groeit als kool en is erg lekker

Fijne website en mooi magazine

Het is fijn zoeken naar zaden, waarbij het fijn is te weten dat alles biologisch is.

Over het algemeen goede zaden

Verder klantvriendelijkheid goed

Altijd keurig verzorgd.

Alles netjes verpakt en fijn op tijd.

Hoge kwaliteit en lekker bio

ik houd van de bolster

goed en goede service

prima zaden en op tijd bezorgd volgens afspraak.

Tevreden met levering en info over de zaden en de zaden zelf.

Snel, betrouwbaar, en biologisch logisch!

Snel, betrouwbaar, en biologisch logisch!

snel en correct

snel en correct

vlotte en correcte aanlevering van prima zaden

Heldere uiteenzetting zowel in de brochure als op het internet, je weet precies wat je koopt en wanneer, waar en hoe te gebruiken. Heel fijn!

TOP kwaliteit zaden en vlotte levering!

Al enkele jaren koop ik mijn zaden De Bolster, en heb nog nooit een tegenvaller gehad! Zaden altijd opgekomen en steeds van het gezaaide kunnen oogsten. Prima!

Snelle levering en goed verpakt

zeer snelle bediening

Snelle levering, heldere website

Fijn zaad zonder gif.

Correct, netjes op tijd

uitstekend

ALLES IS NAAR WENS VERLOPEN. JAMMER DAT SOMMIGE ZADEN PAS LATER VERKRIJGBAAR ZIJN.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe