Super klantvriendelijk !

ik had een afscheids kadootje nodig voor iemand uit Ecuador die binnen 4 dagen zou vertrekken . De jongedame had hier knolvenkel leren kennen en haar moeder teelt groenten. Mijn idee om haar wat knolvenkel zaad mee te geven kwam op een erg laat moment .. Zou ik het nog redden ? Na een mail waarin ik vroeg om het beste ras voor dat klimaat en een telefoontje had ik de zakjes binnen 2 dagen thuis. Superlieve service !

Zaden van De Bolster: uitgangspunt voor gezond en (h)eerlijk eten.

Uitstekende communicatie en kwaliteit van zaden en uitlevering ervan.

Netjes verpakt. Volgens afgesproken tijd in huis.

Overzichtelijke website. Goede productinformatie. Voor het eerst besteld bij deze firma. Nu afwachten wat de oogst zal zijn het komend seizoen !

Gewoon helemaal goed

Veel keuze uit mooie producten, netjes en optijd geleverd.

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de zaden

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de zaden

Het is een feest om hier te bestellen

Goede verpakking. Snelle levering ondanks de drukte van de feestdagen

Prima geregeld!!

Duidelijke website. Heel goede verpakking en snelle levering.

De zending werd verzorgd en compleet verzonden

De bestelling werd correct afgehandeld. Ook is de track-and-tracefunctie heel prettig. Bovendien werd het bestelde snel geleverd.

Duidelijk, vlug ontvangen, alleen was t n brienbusbestelling, is dat 5 euro waard?

5 euro post was verhoudingsgewijs n beetje veel.

uitstekende verwerking van mijn bestelling

goede en snelle verwerking van mijn bestelling.

Makkelijk bestellen en vlot geleverd

Goede beschrijving van de producten. Jammer dat bijv. Wilde Afrikaantjes niet leverbaar waren. Die wilde ik proberen tegen aaltjes. Is die andere soort ook actief tegen aaltjes? Stond er nl. niet bij. Misschien een idee om ergens in de katalogus een lijst op te nemen van goede buren.

Mooie catalogus, heel plezierige website, goede informatie, supersnelle levering

100% tevreden

Handige site, ruime keuze, snelle levering en goede kwaliteit

Kwaliteit en zéér uitgebreid assortiment.

Een feest om door de nieuwe catalogus (van mijn buurvrouw) te bladeren. Een schat aan info en wat een keuze. Ik kan niet wachten om te beginnen! Ik had gehoopt dat de catalogus met mijn order mee zou komen. Dat was helaas niet zo. Kon hem volgens mij ook niet mee bestellen? Dat zou ik een volgende keer wel graag willen.

Super dienstverlening, ik bestel hier al jaren.

Super dienstverlening, mooi assortiment en fijn dat het allemaal bio is

Prima site, goede zaden en tijdige levering

Ik betrek mijn zaden al jarenlang van De Bolster. Het valt me de laatste jaren op dat het bloemenassortiment, m.n. tweejarigen en meerjarigen niet meer zo uitgebreid is als het was. Dat vind ik wel jammer.

Een zeer snelle bezorging en alles klopte precies. bovendien ben ik ook zeer tevreden op de mooie beschrijvingen op de website van alle producten. Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht, plaatjes, schema's, tips. Hartstikke fijn.

Biologische zaden verpakt in een doosje met vulvlokken die zo op de composthoop kunnen.

De zadengids is een feestje. Mooie foto's waarvan het zaaibloed gaat kriebelen.

De Bolster heeft goede kwaliteit biologische zaden in een ruim assortiment.

Het bestellen gaat eenvoudig en er is nog nooit iets verkeerd gegaan. De toelichting op en tips bij moestuinieren zijn duidelijk en motiverend.

Snel en vlot geleverd

Zeer snel, verzorgd en alles ziet er mooi uit.

De bestelling was er zeer snel, alles was met zorg verpakt en er zat nog geen kreukje in een zakje zaad. Het is echt een feestje om een pakketje te ontvangen en uit te pakken.

Fijn produkt, snelle service!!

Zaden doen t goed Site geeft heldere informatie Iedere keer weer sneller geleverd dan verwacht

Prima bezorgd

Kadobon besteld, kreeg hem netjes verpakt thuis, leuke uitvoering!

Goed gedaan

Goed geleverd en snel. Wel jammer veel zaden tijdelijk niet leverbaar.

Prima kwaliteit in korte tijd aan huis.

Ik ben zeer tevreden over verpakking, levering en kwaliteit van het zaadgoed.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe