Goed assortiment

Wat ik een verbeterpunt vind is het volgende: als iets niet op voorraad is de mogelijkheid bieden om dat later tegen een gereduceerd verzendadvies opgestuurd te krijgen. In mijn geval was er 1 zakje bonenzaad niet op voorraad. Ik zou het wel graag willen hebben, maar dan voor verzendkosten voor een envelop.

prima levering en ziet er goed uit

is goed verpakt en zakjes met zaden staat duidelijke beschrijving op. ik kan niets zeggen over de zaden, pas na de zomer weet ik daar meer over

Heel tevreden

Besteld en na enkele dagen in goede orde ontvangen. Het opvulmateriaal ligt al in mijn compostvat.

Prima bedrijf

Het zijn hele goeie zaden en wordt milieu vriendelijk verpakt ,super

constante service, altijd snel en complete levering

zie boven

Alles ging prima!!!

Verpakking goed, bezorging goed en bestelling goed!!!

Fijne snelle service en goede zaden!

Al een aantal maal zaden besteld bij de Bolster. Ik ben heel tevreden. Snelle service, goede zaden en veel informatie!

Omschrijving in de webshop bij de zaden zeer goed. Erg fijn! Wat voor mij iets minder was, is dat jullie niet alles in jullie assortiment hebben wat ik graag wou hebben (bijv. Munt voor muntthee). Voor de rest heel tevreden. Prachtige mooie/duidelijke verpakking om de zaden heen. Gewoon goed...

helemaal in orde

Ik kreeg dit jaar een catalogus. Eerst dacht ik... zonde! we hebben toch internet! Maar uiteindelijk heb ik op de bank heerlijk op mijn gemak alle zaden uit kunnen zoeken. dat was erg prettig. Via de site besteld en het pakketje werd na paar dagen thuis bezorgd. Netjes verpakt

fijne selectie aan zaden.

Ik koop vaak zaden in de biologische winkel in regio nijmegen. Dit jaar heb ik ook online zaden besteld. Zeer overzichtelijke en mooie website. Makkelijk omte bestellen en snel bezorgd. Bedankt Groet Anne

Onnodig gewacht

Wat is uw vraag precies? De kop luidt: Beoordeel De Bolster biologische zaden Het zaad zal prima zijn, maar de resultaten zijn afhankelijk van bodem, bemesting en weer. Ik kies voor Biologisch denkend aan een verantwoorde omgang met de natuur. Als mij gevraagd wordt naar de verzending van de zaden ben ik niet bepaald tevreden. Hoewel het een paar weken geleden een pakketje betrof dat door de brievenbus kon, werd dat niet aan mij doorgegeven. Het gevolg was onnodig wachten. De email waarin stond wanneer ik het pakketje kon verwachten werd verzonden op een moment dat ik nog lag te slapen. Toen ik opstond lag het pakketje op de deurmat. Moest ik daarvoor thuisblijven? Graag betere communicatie in deze !! Zaden aanbevelen ? Ja zeker! Verzending aanbevelen? Nee, niet op deze manier.

Mijn ervaring met biologische zaden van Bolster en de verpakking en snelheid van verzenden zijn goed

Het enige wat nu tegenvalt is, dat als je zaden wilt bestellen die nu nog niet leverbaar zijn, je daar t.z.t. geen korting meer voor krijgt.

De cite en het boek zijn duidelijk en geven veel informatie. Ook mooi uitgevoerd.

Prettige ervaring. Goede informatie. De bestelling kwam goed verzorgd aan.

prima keuze in zaden. Vorig jaar ook goed bevallen dus daarom dit jaar weer besteld.

graag wil ik een suggestie doen m.b.t. de verzending van de zaden. Dit jaar waren de zaden verpakt in een doos die ook goed door de brievenbus past. Ik vraag me dan ook af waarom er dan geen brievenbuszending van wordt gemaakt, zodat ik niet thuis hoef te zijn of het pakket hoef op te halen bij een servicepunt. Het lijkt me ook veel makkelijker voor de koerier, die hoeft dan het pakket alleen maar door de brievenbus te doen.

Goede service, goede kwaliteit

Vrijwel alles wat we zochten was op voorraad en supersnel in huis. De zaden zijn van goede kwaliteit én biologisch. We bestellen al een paar jaar bij de bolster en blijven dat ook doen.

Bestelling vlot en correct geleverd. Ook goede communicatie daarover. Dank aan jullie!

Het bestellen via de website werkt vlot en gemakkelijk. Wel vind ik ook de catalogus nog erg fijn om in te kijken en daar in alle rust te kunnen oriënteren op de rassen en je keuze te kunnen bepalen. Dat is toch veel rustiger dan achter een beeldscherm. Ik heb ook het kip-pompoencurry recept uitgeprobeerd en dat was zeer geslaagd! Erg lekker. Dus wat mij betreft mogen er wel meer recepten in. De levering van de zaden verliep prima. Geen enkel probleem. Fijn dat er ook vulmateriaal wordt gebruikt dat bij de compost kan. Helemaal goed!

Gewoon goed !

Een ding zou ik graag van te voren weten: dat is of mijn bestelling door de brievenbus past ja of nee. Dan weet ik zeker dat iets bezorgd kan worden voor als we niet thuis zijn. Dit jaar hebben we 175 kerstkaarten verstuurd met daarin een aantal zonnebloem zaden van de Bolster, Voor een zonniger 2022 ! Hoop dat mensen die ze ontvangen er een mooi plekje voor vinden ! Groet Ellen Koopmans

Gemakkelijk in het bestellen, snel geleverd en goede kwaliteit zaden!

Al jaren bestel ik graag bij De Bolster. Het zaad is van biologische en goede kwaliteit, de aanwijzing op de zakjes helder en het is online eenvoudig te bestellen. En binnen 1 week, goed verpakt, geleverd. Je kunt het ook bij biologische winkels in de buurt (zie verkooppunten op locatie) kopen. Handig als je tijdens het seizoen nog iets tekort komt.

Prettige website, fijne producten en super snelle levering!

Klantvriendelijk, snel, kwalitatief goed

Klantvriendelijk, snel, kwalitatief goed

Duidelijke website, snel geleverd en heel fijn dat de vulmiddelen in de verpakking van je bestelling van natuurlijke materialen zijn en zo de composthoop of de groene bak in kunnen.

Snelle service en goede kwaliteit

Ik krijg elk jaar het boek en bestel dan meteen voor het volgend jaar. De spullen worden netjes verpakt en het zaad doet het elk jaar weer goed. Hoge opbrengst.

Ik ben heel blij dat er een biologische zaadhandel is, biologisch verbouwen begint met bio-zaad

Ik gebruik al jaren het zaad van de Bolster en ben blij dat er een tegenhanger is van al het genetisch gemanipuleerde zaad uit planten die met het nodige gif zijn verbouwd. Het zaad van de Bolster heeft een hele goed kwaliteit, ontkiemt goed en er komen mooie planten uit en ze smaken heerlijk. Ook zaden die ik bewaar zijn vaak nog goed het volgend jaar. Versturen gaat goed, alleen zou ik het fijn vinden als ik van tevoren zou weten of de verzending door de brievenbus kan, aangezien ik niet wil dat het bij de buren wordt afgeleverd.

heel tevreden

Al jaren bestel ik zaden bij de Bolster, altijd snel bezorgd, altijd goede zaden, goede opkomst, goede oogst. Heel tevreden

Altijd goed verpakt,en snel geleverd

Ben zeer tevreden, goede service en goede zaden.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe