Altijd goed verpakt,en snel geleverd

Ben zeer tevreden, goede service en goede zaden.

De beste zaden en snelle service

Zaden zijn goed. De groente lekker. Dikke plus is dat de verpakkingsmaterialen biologisch afbreekbaar zijn.

snelle levering en brievenbuspakket.

De zaden worden snel geleverd zonder dat ik hoef te wachten op de levering, het gaat altijd in de brievenbus. De zaden zelf duurt vaak lang om te kiemen en komt ook niet altijd op m.n. de tomaten ( cherry) en paprikaas. Ik heb het idee dat de zaden( planten) niet zo;n sterk ras zijn. De snijbiet doet het wel goed en lang, maar heeft de neiging door te schieten. Alhoewel ik die bladen ook gebruik. Ze zijn lekker zacht . Dank voor het biologisch telen.

Mooie verpakking met duidelijke zaai en plant tips.

De Bolster heeft prachtige catalogus. Snelle levering. Hele fijne onderneming voor biologische zaden.

Super zaden en gebruiksaanwijzingen.

Heel veel keus en heel goede zaden. Handige gebruiksaanwijzingen.

uitstekend

Prima zaden en levering, duidelijk advies bij problemen met de teelt. Tip; als je al klant bent, direct naar het eerder bestelde in je account kunnen, en dat herhalen, zodat je makkelijk en snel weer kunt bestellen.

Vlot gekregen wat ik bestelde.

goede zaden, prima service, supersnelle levering

Mijn bestelling was in no time in huis. Netjes ingepakt, goed verzorgd.

Goede service!

Top dat ik bij de biologische zaden kan kopen! Duidelijke website en ze leveren snel.

Alles is naar wens uitgevoerd.

Goede site. Alles biologisch. Geen nalevering. Netjes en verantwoord verpakt. Niet veel kiemgroenten in assortiment.

Mooi verzorgd zadenpakket ontvangen

Mijn zoon, voor wie ik de kiemzaden met schaaltje kocht, is helemaal lyrisch over het groeiproces en de hoeveelheid zaden die hij in de verpakking aantrof, samen met een duidelijke beschrijving. Fijn ook dat alles t/m het vulmateriaal biologisch is en in de GFT mag!

Bestellen was simpel, levering snel.

Prima.

Keurig verzorgd en verpakt, heldere communicatie

snelle levering, leuk dat je bij vroegbestelling korting krijgt. Lastig dat niet alles al leverbaar is maar begrijpelijk. Gelukkig heeft hetg tuincentrum in de nabije omgeving tegenwoordig ook zaden van de Bolster. Biologisch en goede kwaliteit, die combinatie ontbreekt nog wel eens elders.

Super kwaliteit

Ik gebruik het zaad goed van het bolster al jaren met volle tevredenheid

Prima verlopen

Keurig verzorgd!

Keurige follow-up van de bestelling. De afbreekbare chips is een mooie toevoeging aan het biologische aspect van de zaden. Ik kende ze al vorig jaar. Klein minpuntje, de bestelling arriveerde een dag later dan aangekondigd.

Eerst de papieren catalogus aangevraagd, omdat het ook een heel handig naslagwerkje is, zaden uitgezocht, online besteld en twee dagen later in huis, Ik weet uut jaren ervaring dat de zaden top kwaliteit zijn.

Snelle levering en mooie verpakking biologische zaden

Fijne website en bestelwijze. Ook mooie kleine verpakkingen voor de particulier en snelle levering!

Fijne ervaring

Artikelen zijn goed te vonden, order is snel en perfect uitgeleverd

Helemaal goed !

Prima geregelt allemaal. Verpakking ook helemaal goed.

Goede zaden en mooie biologische producten

Bestellen en bezorgen verliepen vlot, het composteerbare vulmateriaal is schoon, veilig en makkelijk

Het vulmateriaal heb ik vochtig gemaakt en in de compost bak gedaan, smelt gelijk weg, ideaal!

Sublieme zaden met zuivere afkomst.

Zaden van goede kwaliteit.Goede teeltresultaten. Snelle correcte verzending..

Mooie volledige catalogus, gemakkelijk bestellen en snelle levering. Fijn dat er biologisch afbreekbaar opvul materiaal gebruikt wordt

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe