Mijn brievenbus pakketje toch ontvangen.

Op 5 februari zowel van Bolster ( 'klaar voor verzending') als van DPD ('pakketje is ontvangen') een emailbericht ontvangen. Op 12-2 heb ik pas mijn brievenbuspakketje ontvangen. Een beetje laat! Wel werd er adequaat gereageerd toen Bolster van mij vernam dat het wat lang duurde.

Snelle en goede levering

De website werkt prettig, dus makkelijk bestellen. De bestelling werd snel en volledig geleverd. Voldoende info op website en bij bestelling. Kortom, prima.

Bestelling via PostNL, prima zo!

De bestelde zaden zijn altijd van goede kwaliteit, gmo vrij. De order is op verzoek via PostNL verzonden en in goede orde ontvangen. Prima service en kwaliteit.

Altijd goed.

Handige website, alles snel te vinden, snelle levering, verpakt in daadwerkelijk afbreekbaar vulmateriaal en goede kiemkracht van de zaden.

Goed verzorgd prima kwaliteit

Altijd prima verzorgd . Prijs en kwaliteit in evenwicht

Superfijn dat er een aanbieder is voor biologische zaden

Overzichtelijke site. Veel aanbod, ook van eetbare bloemen. De uitleg bij alle producten is fijn. Het is de investering waard om zoveel biologische producten straks te kunnen oogsten.

Mijn ervaring is goed maar bij de gekochte zaden zou ik graag info meekrijgen over zaaiseizoen.

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen. En straks zaaien om de kwaliteit te bepalen.

Snelle en correcte levering

Voor seizoen 2025 mijn biologische zaden besteld bij De Bolster, Snelle en correcte levering in een stevige doos. Paste door de brievenbus.

De zaden zijn snel geleverd, in brievenbuspakketje, helemaal goed!

zeer goed

juiste bestelling, juiste aflevering juiste bezorging

Perfecte website en snelle levering

De website van De Bolster is overzichtelijk, boordevol nuttige informatie en heel intuïtief. Na de bestelling worden de zaden snel bezorgd in milieuvriendelijke verpakking.

Niet klantvriendelijk

Het pakketbedrijf kan mijn adres niet vinden en de bolster vond dat ik dat maar op moet lossen maar ik vind dat ze dat samen met het pakketbedrijf moet doen. Ik wil de bestelling annuleren

Ik koop al sinds de jaren 80 de zaden bij de Bolster met grote tevredenheid d.

Dat geeft al genoeg aan denk ik. Zolang ik tuinier zal ik dat blijven doen. Wel al met een veel kleinere groentetuin. Dat heeft met mijn leeftijd te maken.

Keurig verpakt en op tijd geleverd

Alle kontakten komen heel persoonlijk over. Veel nuttige informatie in e-mails.

Zoals altijd alles oké.

Naast de uitgebreide website met een veelheid aan nuttige informatie en een uitgebreid scala aan mogelijke biologische zaden, en naast het enthousiasme van de medewerkers in dat hele proces (wat ik mocht ervaren tijdens een bezoekje), is ook de verzending goed verzorgd. Het klinkt misschien zweverig, maar de zaden zij liefdevol verkregen en verzorgd. Voor mij is dat een pré.

Prima biologische zaden vlot geleverd

Er is voor mij voldoende keuze in jullie aanbod van soorten en rassen van groente- en bloemenzaden en groenbemesters. Mijn bestelling wordt vlot geleverd.

Top zaad voor top moestuin.

Biologisch zaad voor een gewone prijs. Goede tips via de website en uitvoerige informatie over de groenten, kruiden e.d.

Snelle levering!

.Ik haal mijn zaden van de bolster altijd bij ekoplaza, prima zaden, nu de nieuwe tomaten zaden besteld omdat ze nog niet in de winkel verkrijgbaar zijn, ik ben heel benieuwd of ze het goed gaan doen! Goed verpakt en snel geleverd!

Super goeie service, groot assortiment, goede bereikbaarheid.

Ik vind het heel jammer dat jullie er voor gekozen hebben ook met hybride zaden te werken, maar gelukkig staat het nog vermeld en kun je als klant nog kiezen of je voor hybride of een zaadvast ras gaat.

prima kwaliteit, uitstekende service/leveringen

Nooit geen problemen ondervonden met mijn bestellingen. Altijd keurig en op tijd geleverd!

snel en betrouwbaar

zaden kiezen via de website gaat goed maar ik mis wel de mooie catalogus van weleer.

Prettige winkel

Goede communicatie tijdens het bestelproces.

Prima voor elkaar

Op tijd bezorgd en goed bezorgd in een praktisch pakket

Goed en snel

Fijn dat een kleine bestelling in brievenbuspakjes komt. En ook nog duurzaam verpakt. Vertrouwd adres. Als iets het eens niet doet ligt dat waarschijnlijk aan mijn (zand)grond, de vogels of aan het weer.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe