Mooie volledige catalogus, gemakkelijk bestellen en snelle levering. Fijn dat er biologisch afbreekbaar opvul materiaal gebruikt wordt

Netjes en optijd

Beschrijving van de zaden is duidelijk en overzichtelijk. De zaden kwamen netjes en optijd binnen

Snelle verzending, goede producten

Ik ben blij met de ontvangen biologische zaden. De zending ontving ik snel!

prima dienstverlening

Er is sprake van een snelle levering.

Snel en volledig geleverd

Snel en volledig geleverd. Goed op de hoogte gehouden.

Goede producten

Net als vorig jaar goede producten en snelle zorgvuldig verpakte levering.

Prima bedrijf met zeer snelle levering van goede zaden

Het bedrijf komt na waar ze voor staan. Bestellingen worden altijd zeer correct en vlot geleverd. Meer verkooppunten zou welkom zijn, zodat bij een nabestelling (bijvoorbeeld bij mislukkingen) van kleine hoeveelheden niet altijd online (verzendkosten) bestellingen hoeven te worden gedaan. Het bedrijf heeft een mooie en duidelijke website en een fraaie catalogus.

ga zo door

volgend jaar bestel ik weer!

Prima kwaliteit en snelle levering!

Geweldig om snel en makkelijk en supergezond mijn eigen kiemgroente te kweken, bomvol vitamines en mineralen EN erg lekker!

Snelle en zorgvuldige service

De bestelling was zeer snel ontvangen. Zeer zorgvuldig verpakt en correct uitgevoerd

Prima zaad, vorig jaar kwam alles goed op!

We gaan er vanuit dat ook dit jaar weer succesvol zal zijn!

Duidelijke communicatie over de bestelling

Toegankelijke website, waar je gemakkelijk kunt bestellen. Levering in simpele verpakking die door de brievenbus kon. Verpakkingsmateriaal biologisch afbreekbaar

Goede levering

Pakket het pakket is op tijd afgeleverd in correcte staat zonder beschadigingen en volledig

topkwaliteit zaden.

De webshop is er duidelijk. Als je het nummer van het desbetreffende zaad intikt krijg je gelijk het gevraagde zaad in beeld. Superhandig Ondanks de drukke tijd ( sint en kerst0 was de bestelling snel binnen. Wel jammer dat een klein pakketje, wat ook door de brievenbus kan, met een koerier komt. Maar daar heb ik al over gemaild en direct antwoord gekregen. Ook dat ging snel. Ik kan geen nadeel opnoemen! Ga zo door!

perfekt verzorgd en duidelijk wat kan en niet kan

Prima, zie hieronder

Het bloemenmengsel is prachtig opgekomen dus we gaan dit herhalen maar nu met een ander mengsel. Wel zit ik met een probleem: hoe zaai ik een tamelijk groot veld van 60 m2 met de nodige obstakels zoals bomen gelijkmatig in? Met vriendelijke groet, E. Lagendijk [email protected]

Goede en snelle verzending. Mooi assortiment.

Tijdige en volledige levering

Dit mag je verwachten van Bolster. Verwachting wordt waargemaakt. Verwachting is niet overtroffen.

Zeer snelle en goede levering

Fijne Bio zaden

Zoals altijd worden de zaden snel geleverd. Goed verpakt. Blij met de BIO/GMO vrije zaden van De Bolster.

Heel goed!

Fijn deze biologische zaden en heerlijk om ze thuis via de website te bestellen, grote keuze, fijne levering.

Goede, snelle afwikkeling van de bestelling

Wat ik zeer waardeer is de slimme verpakking die gewoon door de brievenbus kan ;-)

Goed geregeld

Kan niet beter

Supersnelle bezorging en zorgvuldig ingepakt

Prima voor elkaar

Het werd goed en snel geleverd

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe