Snelle verwerking van mn bestelling.

Goede service, duidelijke site,goed overzichtelijk,mooi bestelboek,snel geleverd,mooi verpakt, er wordt nagedacht over de verpakking.super dus !!!

Uitgebreid assortiment van goede kwaliteit

Uitgebreid assortiment van goede kwaliteit

Krachtige zaden

Goede en snelle zending van producten. Goed verpakt, in biologisch afbreekbaar materiaal.

Geweldig!

Zo blij met mijn biologische zaden, fijn bedrijf, goeie service en prachtige planten met resultaat heerlijke opbrengst/prachtige bloemen. Ik ben dankbaar voor zo’n eerlijk bedrijf met ziel voor de natuur in Nederland

zorgvuldige snelle levering.

beslist voor herhaling vatbaar.

Volgende keer weer. Fijn dat er nog goeie leveranciers zijn.

Mooi boekwerk wat er voor zorgde dat ik heb besteld en ook de korting helpt hierbij

Snel en kwalitatief goed

Fijne webshop, met snelle levering. Het assortiment is groot en divers, de webshop is super informatief en prettig in gebruik. Jammer dat er soms wel wat producten niet op voorraad zijn. Dit is het tweede jaar dat ik bestel bij de bolster. De zaden komen eigenlijk allemaal wel uit. De planten groeien mooi en sterk op. Op de verpakking staat de basis voor het zaaien en oogsten. Het is een feestje om te grasduinen door de website van de bolster.

Snelle levering, goede kwaliteit

Leuk om de producten uit te zoeken de papieren catalogus. Veel keuze. Goede kiemkracht van de zaadjes. De bestelling van vorige jaar leverde een goede oogst op.

Mooie producten en keuze

Fijn ,alles biologisch. Zaden kiemen goed. Prima kwaliteit

Goede zaden

Ruime keuze om te maken, overzichtelijk en snel geleverd.

vlot besteld en snel afgeleverd op de afgesproken tijd

het bestellen via de website gaat vrij gemakkelijk en de bestelling werd vlot geleverd en in goede orde en op de afgesproken tijd alles klopte, keurig

Goede service snelantwoord op vragen via mail

Kiem kracht goed productie goed heb tot half oktober snack paprika,s en gele courgettes ge plukt/gesneden van de kouwe grond

Good quality, fast service

Bolster has seeds I cannot find anywhere else, and sends them within a day or two. The print catalog is inspiring!

Prima zaden snel geleverd

Website heeft veel informatie over zaaien en wat je zou moeten weten. Daarbij zijn alle zaden biologisch geteeld.

Fijne kennismaking met Bolster!

Onze eerste keer zaden uitzoeken en bestellen ging heel soepel. We kregen catalogus thuisgestuurd maar ook bij vragen op de mail een vlotte reactie. Uiteindelijk onze bestelling geplaatst, bijna alles was op voorraad en wij kunnen niet wachten om te gaan zaaien en uiteindelijk oogsten ;-)

De zaden ontkiemen goed

De zaden die ik besteld heb worden op tijd bezorgd. De zaden due ik afgelopen jaar gezaaid heb, ontkiemen goed.

Netjes verpakt en op tijd

Gewoon goed. Geen bijzonderheden.

Keurig en snel

Ik alles keurig en tijdig ontvangen. Wat er van deze zaden uiteindelijk terecht komt moet ik natuurlijk nog ervaren, maar daar heb ik alle vertrouwen kan

Prima, super snelle levering!

Mijn eerste ervaring was erg goed, de levering was super snel. 1 zakje bleek leeg te zijn en die gaan ze na zenden. De rest was uitstekend. Ik ben er erg blij mee

Prima zaden, goed geleverd

Ik neem al enkele jaren zaden af van de Bolster. Prima kwaliteit, goed verpakt (duurzaam) en leuke najaarsactie. Levering duurde alleen deze keer wat langer maar dat zal wel aan corona liggen.

Alles goed!

Alles compleet , goed verpakt en vlot bezorgd!

Prima producten

Prima zaden levert het bedrijf, al vele vele jaren. Alles bio-dynamisch, dus de allerbeste kwaliteit. De zorg voor het nasturen van zaden die nog niet leverbaar zijn in november kan beter.

Ik kreeg een melding voor pakketpost en bleef dus thuis. Blijkt het in de brievenbus te liggen! Brievenbuspost is mijns inziens voordeliger.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe