Snelle, zorgvuldige verzending van prima bij-zaden.

Al jaren tevreden klant. Blij dat bio-zaden verkrijgbaar zijn via Bolster. Prima groeikracht. Duidelijke informatie op verpakking en zo nodig aanvullende informatie via website of behulpzame klantenservice. Veel vertrouwen in hen!

Ik heb op helemaal niets iets aan te merken

Handige site, super snelle levering. Niet te grote verpakking, duurzaam vul materiaal.

Pakketdienst geeft pakje niet bij buren af.

De zaden en dienstverlening van de Bolster waren prima. Opmerking opgegeven bij afrekenproces, dat pakje bij de buren afgegeven mocht worden, wordt niet door DPD opgepakt.

top!

heldere uitleg, mooie gids, snelle levering, goede kwaliteit. bestel al jaren nergens anders meer

Ga zo door.

Alles op een rolletje

Bestelling via internet en vervolgens heel snel in huis.

heel klantvriendelijk bedrijf met uitstekende producten

er wordt altijd snel gereageerd, de website is goed. Zelfs op mijn opmerking bij de bestelling kreeg ik een reactie. Fijn!

Op tijd en niets ontbrak

Goede bezorgdiensten, kon precies mijn pakketje volgen. De zaden waren netjes verpakt en niets ontbrak.

Levering mag iets sneller, een week wachten op je bestelling is erg lang. Het pakketje was daarnaast naar het factuur adres gestuurd en niet naar het leverings adres. Geen groot probleem in dit geval, maar toch slordig.

Heel fijn

Een duidelijke en prettig ogende website, veel keuze, links naar video's met uitleg, kortom: niets op aan te merken en dat is heel positief!

Het werd snel bezorgd.

De bestelling was correct verwerkt en het was zo verpakt dat het door de brievenbus kon. Fijn.

Goed!

Een vraag, Worden de zaden altijd verpakt als brievenbus post? Wij verblijven op een bungalow park, waar je alleen briefpost kan ontvangen Hartelijke groeten Heather Douglas

snelle service

duidelijke site en snelle levering

Zeer tevreden over de kwaliteit van de zaden

Al vaker besteld bij de Bolster. Zeer tevreden over de kwaliteit van de zaden. Ook het afwikkelen van de bestelling word adequaat opgepakt. Wat leuk is, bij je pakket zit een kaart van de persoon die je bestelling heeft verzameld en klaar heeft gemaakt voor verzending. Dat hoeft niet maar geeft je wel een goed gevoel. Top idee.

Prima komen mooie planten uit.

Ik ken het bedrijf al heel lang zat vroeger in Kiel Windeweer waar ik nog steeds woon.

Snel bezorgd!

Snel geleverd. Top kwaliteit.

Goed zoals altijd

Mijn bestelde zaden had ik snel binnen,ben er erg blij mee.

Makkelijke website om dingen te vinden en bestellen.

Biologische zaden: de enige juiste keuze

Als je een moestuin hebt of gaat beginnen, wil je natuurlijk alleen maar biologische zaden. Bij De Bolster kun je die bestellen. Ik bestel hier al jaren. Goede webshop, veel keuze, nooit problemen gehad.

te vroeg voor de korting

Beste mensen, Ik heb jullie al gemaild. Maar ik had de zaden besteld en 4 dagen later kon ik collectief inkopen via Velt. Ik had dit graag gedaan. Maar het pakket kwam snel en de site is zeer duidelijk.

Op de site is alles makkelijk te vinden

ik bestel graag bij de Bolster!

Goeie website, mooie informatie

Assortiment inheemse bloemen kan uitgebreider. Verzending is top. Fijn dat er gelet wordt onnodig afval.

Zaden heel goed, versturen klein zakje kan beter

Ik heb hele goede ervaringen met de zaden van de bolster. Maar als je één of twee kleine zakjes wil na bestellen dan krijg je geen enveloppe met een postzegel erop, maar een doosje die niet door de brievenbus kan. Daar zitten milieuvriendelijk vul materiaal in. Maar nog beter zou zijn om zo’n zakje gewoon in een enveloppe te stoppen. Dat scheelt ook een heleboel bezorgkosten en busjes in de straat.

In een woord: TOP

Ik heb 2 kiemschaaltjes en kiemzaad besteld, kwam mooi op tijd binnen en er is super verpakkingsmateriaal gebruikt. De opvul vlokken zijn biologisch afbreekbaar, dus deze in de groene kliko gedaan en door het vocht wat daar in komt, zag je de vlokken slinken! Daarnaast bleek dat 1 van de kiemschaaltjes scheef was en via zeer snelle mailing wordt mij een nieuwe toegestuurd.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe